Nevka
Fanka BB :)
I musiałam wziąść no spe... ból brzucha taki ze masakra. Zobaczymy czy przejdzie
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomosci A ile Ty masz tygodni teraz jak juz sie wyrownalo?Dziewczyny u mnie w porzadku serduszko ladnie bije ciaza juz nie jest mlodsza.. Wyrownalo sie z terminem.. Roznica 2 dni mam skierowanie na prenatalne te pierwsze.. Z corka nie bylam na tych pierwszych. Myslicie ze na pierwszych prenatalnych to juz widac plec?
Pani doktor szukala drugiego dzidziusia. Mi tez sie wydawalo tak jakby ze tam sa dwa ale to pewnie tylko mi sie wydawalo. Poki co serduszko widzialam jedno chyba ze sie tak skryly jedno obok drugiego.. Za 3 tyg na kolejnym usg bedzie wiadomo co i jak..
2 na minusieA ile już jesteście z wagą na plusie?
Trzymaj sie Slonce!Wieże mnie też było ale w poniedziałek teraz już wiedziałam z czym idę. Dam sobie radę musze zacząć się leczyć na Cushing'a
I musiałam wziąść no spe... ból brzucha taki ze masakra. Zobaczymy czy przejdzie
No właśnie co chwile coś dziwnego... . Będę jeszcze dzwonić do mojego lekarza zaraz
Mijajà bardzo szybko, dwa czasem trzy tyg są a potem znikają i są mdłosciJa biorę nospe rano i wieczorem i jakoś funkcjonuje dzięki niej. Dziewczyny czy te bóle podbrzusza później mijają czy one są już do końca?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom