Miło to teraz od ciebie slyszec[emoji106] dlatego jeśli któraś z nas bedzie tu odprawiać "smuty", bo akurat bedzie miała taki dzien, nie praw nam proszę morałów typu dziewczyno jesteś w ciazy, ciesz sie tym a nie narzekaj, albo co lepsze, żebyśmy nabrały pokory.
Forum jest dla wszystkich, każda z nas jest inna.
Nie mam ochoty sie czuć niechciana bo akurat dzis mam dzien, ze troche posmece.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Nic już nie napisze masz jak w banku
Smec ile wlezie...
Ciesz się ciąża!
A co do pokory. Każdemu się trochę przyda, dzięki temu ludzie dostrzegają coś więcej niż czubek własnego nosa. Ciezko to zrozumieć nie? Bo to jakaś wartość.
A wartości w dzisiejszym świecie nic nie znaczą, wręcz przeszkadzają w życiu.
Bo w coś trzeba wierzyć.
Straszne rzeczy dziewczyna doradzam...
Może nie są łatwe, proste i przyjemne. Może według Ciebie brzmią gornolotnie. Ale mają jakąś wartość, chce coś im przekazać.
Nie piszę suchego - "Oj jak mi przykro", a w rzeczywistości mam to w dupie i lecę zrobić sobie herbatkę.
Wszystkim na prawdę się przejmuje.
Pokazuje siebie, to co czuje i uważam.
Musze Ci podziękować za jedno - uswiadomienie że tutaj nie pasuje i bez sensu próbuje wniesc coś swojego.
Autentyczność i szczerość nie jest w modzie, lepiej być wieczna choragiewka.
Tyle dziewczyn się pod Twoim wpisem podpisalo, gratuluję!
Szkoda tylko że nie miały odwagi mi tego same powiedzieć. Ale czego ja oczekuje...
W każdym razie ja się nie zmienię i będę dalej budowala swoją oazę szczęścia (swoją droga bardzo podoba mi się to określenie
)
Mam nadzieje ze watek bez moich moralow i gornolotnych tekstów będzie słodki i pierdzacy
Pozdrawiam wszystkie i bez urazy.