eni_
Fanka BB :)
ZOOska widziałam, się uśmiałam
Też mam taki metaliczny posmak w ustach
Też mam taki metaliczny posmak w ustach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to musi se zrobić przeszczep włosów i zmarszczki wypełnić kwasem hialuronowymNo ale Marek się przefarbuje i bedzie good
Ciekawe czy mój chłop też by nie musiał
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Przytulam mocno!Witam a zarazem sie zegnam z Wami. Bardzo mi bylo z Wami milo. Wracam na staraczki.
Jutro klade sie do szpitala na dodatkowe badania. Lecz na 90 % nie bedzie blizniakow i nie bedzie zadnego dzidziusia.
Mam mega dola placze od 4 h.
Nie potrafie sie pozbierac.
Wam zycze pieknych zdrowych bobaskow.
Pyziu o nie mordeczkoWitam a zarazem sie zegnam z Wami. Bardzo mi bylo z Wami milo. Wracam na staraczki.
Jutro klade sie do szpitala na dodatkowe badania. Lecz na 90 % nie bedzie blizniakow i nie bedzie zadnego dzidziusia.
Jejku Tak mi przykroWitam a zarazem sie zegnam z Wami. Bardzo mi bylo z Wami milo. Wracam na staraczki.