reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Pyzunia nie wierze! Trzymaj sie i mam nadzieje ze jednak będzie dobrze [emoji8]

Jeahl dobrze ze jesteś pod opieka. Cieszę sie ze z przecinkiem Ok [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zosia tak zapisalam sie bo chce po porodzie wyjechac do meza.
Elianna syrop z cebuli,miodu,imbiru plus *spam* postawily mnie na nogi. Jeszcze troszke kaszle ale to nic w porownaniu do tego co bylo. A mi *spam* smakowal haha.
Pyzunia [emoji20][emoji20][emoji20]

Alez dzien dzisiaj [emoji17] dobranoc

@ania_g21 ble :D strasznie niedobry ale... ja np. lubię mleko miodem i czosnkiem także no! :D Szkoda tylko, ze w ciąży na czosnek i cebulę po prostu patrzeć nie mogę a co dopiero to jeść :( Zrobiłam syrop z siemienia lnianego, miodu i cytryny. Jeśli mi się nie poprawi to może zrobię z tej cebuli....

Witam soe i ja. Padam na twarz :( wczoraj pracowalam do 24. Dzisiaj do 23 . Kregoslup mi siada doslownie..przydalby sie jakis masazyk

Pyzunia bardzo mi przykro.trzymam kciuki by jutro badania wyszly duzo lepiej i by wszystko bylo dobrze.to nie moze sie tak skonczyc. :(

Juz tyle z nas odpadlo :(

A ja z pozytywnych newsow mam takie ze udalo nam sie wynajac te mieszkanie co chcialam w tym tygodniu albo przyszlym przeprowadzka!! Juhu!!
Jutro ide do gina na 15.trzymac kciuki aby dal mi skieroeanie na usg.musze zobaczyc co tam w srodku sie wyprawia

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio mnie coś lamalo. Gardło mnie bolało, delikatny katar i lekkie osłabienie.juz myślałam że będzie kiepsko bo ja do siebie nie dochodzę bez leków zawsze jest parę ferwexow gripexow przez kilka dni. No ale najadlam się czosnku i poszłam spać po 20.00 rano obudziłam się zdrowa udało mi się jak nigdy:)

Miło to teraz od ciebie slyszec[emoji106] dlatego jeśli któraś z nas bedzie tu odprawiać "smuty", bo akurat bedzie miała taki dzien, nie praw nam proszę morałów typu dziewczyno jesteś w ciazy, ciesz sie tym a nie narzekaj, albo co lepsze, żebyśmy nabrały pokory.
Forum jest dla wszystkich, każda z nas jest inna.
Nie mam ochoty sie czuć niechciana bo akurat dzis mam dzien, ze troche posmece.

Nic już nie napisze masz jak w banku :)
Smec ile wlezie...
Ciesz się ciąża!
A co do pokory. Każdemu się trochę przyda, dzięki temu ludzie dostrzegają coś więcej niż czubek własnego nosa. Ciezko to zrozumieć nie? Bo to jakaś wartość.
A wartości w dzisiejszym świecie nic nie znaczą, wręcz przeszkadzają w życiu.
Bo w coś trzeba wierzyć.
Straszne rzeczy dziewczyna doradzam...
Może nie są łatwe, proste i przyjemne. Może według Ciebie brzmią gornolotnie. Ale mają jakąś wartość, chce coś im przekazać.
Nie piszę suchego - "Oj jak mi przykro", a w rzeczywistości mam to w dupie i lecę zrobić sobie herbatkę.
Wszystkim na prawdę się przejmuje.
Pokazuje siebie, to co czuje i uważam.
Musze Ci podziękować za jedno - uswiadomienie że tutaj nie pasuje i bez sensu próbuje wniesc coś swojego.
Autentyczność i szczerość nie jest w modzie, lepiej być wieczna choragiewka.
Tyle dziewczyn się pod Twoim wpisem podpisalo, gratuluję!
Szkoda tylko że nie miały odwagi mi tego same powiedzieć. Ale czego ja oczekuje...
W każdym razie ja się nie zmienię i będę dalej budowala swoją oazę szczęścia (swoją droga bardzo podoba mi się to określenie :) )
Mam nadzieje ze watek bez moich moralow i gornolotnych tekstów będzie słodki i pierdzacy ;)
Pozdrawiam wszystkie i bez urazy.

Gie_er tak bardzo mu przykro:-( caluje Cię mocno, nie wiem co napisac...

Ala-84 ja mam taki gorzki posmak, często rano, ale nic mi nie pomaga, na krotko sok pomarańczowy. Może to zwiazane z pustym zoladkiem.

Pyzunia jak to, kurcze, co sie stalo! [emoji44][emoji44]tak mi przykro...

JEAHL trzymam za Ciebie kciuki!

Dziewczyny, jak to jest. Tyle kobiet traci ciąże, czy tylko ja jestem taka oderwana od rzeczywistości? Kuzynka jest w tym samym tyg i 3 raz lezy w szpitalu. Staram się myslec pozytywnie, ale z lekkim niepokojem czekam na następny tydzień

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam a zarazem sie zegnam z Wami. Bardzo mi bylo z Wami milo. Wracam na staraczki.
Jutro klade sie do szpitala na dodatkowe badania. Lecz na 90 % nie bedzie blizniakow i nie bedzie zadnego dzidziusia.
Mam mega dola placze od 4 h.:(
Nie potrafie sie pozbierac.

Wam zycze pieknych zdrowych bobaskow.

Strasznie mi przykro!!! ☹️

f2w3rjjgibqsdkeo.png

Do góry