reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ZOOska nie jestem w tym temacie na bieżąco, mam 8 lat przerwy, wtedy bylam mlodsza, jakos tak sie o tym nie slyszalo, badania robilam, cieszylam sie ze jest ok. A tutaj jest niepokoj i chec przydpirszenia tych trzech msc. Czuje sie gorzej, ale tez niepokojem reaguje na kazdy nowy objaw lub jego brak. Nie robie bety... W tym okresie pomiedzy badaniami jestem spokojna dopoki nie docieraja takie informacje...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

JEAHL trzymam kciuki będzie dobrze [emoji9]

Pyzunia tak mi przykro [emoji17] może są jeszcze jakieś szanse?

Witam a zarazem sie zegnam z Wami. Bardzo mi bylo z Wami milo. Wracam na staraczki.
Jutro klade sie do szpitala na dodatkowe badania. Lecz na 90 % nie bedzie blizniakow i nie bedzie zadnego dzidziusia.
Mam mega dola placze od 4 h.:(
Nie potrafie sie pozbierac.

Wam zycze pieknych zdrowych bobaskow.
Przykro mi[emoji17]
Dlaczego nie bedzie dzidziusia? Przeciez bylas juz na uag i widzialas dwa zarodki.
Dlaczego to wszystko tak sie dzieje? [emoji17]

f2w3yx8d8eesu797.png

Gie_er Pyzunia trzymajcie sie. Tak mi przykro... Juz myślałam, że u wszystkich bedzie ok, a tu takie wiadomosci czytam :(
Brak słów poprostu!

reklama
Pyzunia [emoji24]
Może jeszcze coś się wyjaśni, z całego serca Ci tego życzę ! Daj nam proszę znać. Tulę Cię mocno!!!
@Jahl dobrze, że już sprawa opanowana, trzymam kciuki by to był jednorazowy incydent [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Dziewczyny, przykro słuchać o smutnych wieściach, jednak cześć nigdy nie doświadczy tego samego. Ja jestem za tym by bardzo sie sobie przyglądać i reagować na sygnały z ciała, ale ich na siłę nie wyszukiwać.
Chciałabym aby to forum było miejsce gdzie każda z nas może przyjąć z każda błahostką i nie spotka złego słowa tylko zrozumienie, wszystkie tu mamy wspólny cel, donosić zdrowe dzieci, urodzić szczęśliwie i potem cieszyć się macierzyństwem,
Postarajmy się aby ta nasza wspólna droga przebiegała w dobrej atmosferze.

f2w3rjjgpsehityp.png

Ostatnia edycja:
Do góry