reklama
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Kochana trzymam mocno kciuki żeby te teorie nie były prawdziwe...Zapomnialam dopisac przepraszam nie mysle.
Na 90 % ciaza pozamaciczna badz cos innego. Dlatego badania i szpital.
Za maly przyrost bety i za male pecherzyki.
Sama nie wie co jest grane ale boi sie i dlatego mnie kladzie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomnialam dopisac przepraszam nie mysle.
Pyzunia, nie wierze [emoji43][emoji17][emoji17][emoji17]
Przecież juz wczesniej były te pecherzyki dwa w macicy, prawda? Nie rozumiem[emoji17] pytanie było czy jeden sie wchłonie, a teraz takie wieści?
Trzymaj sie Słonko, jestem myślami z Tobą i wierze, ze jednak diagnoza bedzie inna [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JEAHL
Babki. Mały Update. Krwawienia ne wiadomo skąd. Przecinkowi bije pikawa. Inna strona medalu taka, że badania u nas w szpitalu bez przyjęcia na oddział nie uznają, więc leżę sobie sama na sali na razie.
JEAHL
pyzunia86 współczuję Ci kochana, tulę mocno
manki3
Oj nie mam nadzieje, ze to jednak cos blahego i szybko Cie wypuszcza do domu...Zapomnialam dopisac przepraszam nie mysle.
Tule mocno <3
Babki. Mały Update. Krwawienia ne wiadomo skąd. Przecinkowi bije pikawa. Inna strona medalu taka, że badania u nas w szpitalu bez przyjęcia na oddział nie uznają, więc leżę sobie sama na sali na razie.
A duzo krwi bylo? Kurcze... dziwne, ze tak ciezko zrodlo krwawienia ustalic. U mnie byl prawdziwy krwotok i tez nie widzieli skad to :/ Wazne, ze malenstwo ma sie dobrze
JEAHL
Manki u mnie nie było dużo, ale i tak mi serce stanęło
reklama
Karolcia89
Gie_er kochana tak mi przykro [emoji58][emoji22]
JEAHL trzymaj się mała jakość.. [emoji8] odpoczywaj i będzie wszystko ok [emoji8]
Naticzek proszę bardzo, super informacje... rośnijcie robaczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja dziewczynki dzisiaj cały dzień wycięty z zyciorysu... po badaniu krzywej źle się czułam... było mi słabo o strasznie senna byłam.. przespałam pół dnia.. ciśnienie podwyższone... a teraz stan podgoraczkowy... obym w przychodni nic nie złapała.. bo nie chce mi się wierzyć że na glukoze tak zareagowałam..
JEAHL trzymaj się mała jakość.. [emoji8] odpoczywaj i będzie wszystko ok [emoji8]
Naticzek proszę bardzo, super informacje... rośnijcie robaczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja dziewczynki dzisiaj cały dzień wycięty z zyciorysu... po badaniu krzywej źle się czułam... było mi słabo o strasznie senna byłam.. przespałam pół dnia.. ciśnienie podwyższone... a teraz stan podgoraczkowy... obym w przychodni nic nie złapała.. bo nie chce mi się wierzyć że na glukoze tak zareagowałam..