agunia2301
Fanka BB :)
Jak sie dzis czujecie ? Ja znow mdlosci boze kiedy one mina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 miesiace w domu ?moj co chwila cos przynosi 2tyg w domu I 2tg w przedszkolu....masakra juz nieman sil do tych wirusowala-84 zdrowia dla małej ! My po 2m nieobecności w przedszkolu od środy znów zaczynamy.... ciekawe co tym razem przyniesie za chorobę z przedszkola pneumokoki juz wytępione.
Spróbuj jak ja ...wczoraj jadłam tylko raz ... przegłodziłam się trochę, bo zajadałam dzieciaki ...Jak sie dzis czujecie ? Ja znow mdlosci boze kiedy one mina
Trzymaj sie kochana. Wszystko bedzie dobrze. Jestesmy z Toba.W nocy znów krew
Teraz tak brzuch boli jak na miesiaczke
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
No ja nospy nie uzywam nic prawie nie jem .. ale mam nadzieje ze niedlugo to minirAgunia od kiedy odstawiłam nospe mdłości sa dużo mniejsze. Wczoraj pol dnia w kuchni spędziłam, taki apetyt [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masz opiekacz by sobie suche grzaneczki robić ?No ja nospy nie uzywam nic prawie nie jem .. ale mam nadzieje ze niedlugo to minir
No co ty mowisz to mnie nastraszylas I sie boje ale jak mu sie to objawialo ?Agunia od grudnia siedzi co chwile był chory i okazało sie ze te choroby to pneumokoki. Jechałam z nim w nowy rok nawet karetka do szpitala bo się dusił. Mówiło ze to krtan a to były właśnie pneumokoki.