reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Wstałam bez mdłości ..nie wiem jak długo potrwa ten błogostan :)
A Ty jak przed wtorkową wizytą ?
Powiem Ci ze stres jest. Staram sie za duzo nie myslec bo bym osiwiala.
Zycze ci kochana zebys dzis miala dzien spokojny.
Ide szykowac sniadanko bo glodni jestesmy a moje chlopaki jeszcze spiochaja sobie

reklama
Nevka powodzenia kochana !musi w końcu być dobrze.

Pyzunia86 będzie dobrze maluchy będą ci machać ;)

Ja idę jutro na nfz sama jestem ciekawa jak to będzie :/ ta kobieta ma opinie na necie ze jest chamska (dlatego był termin do niej) ale robią tam usg pójdę zobaczę jak będzie suką to już tam nie przyjdę.

Nevka myślami jestem z Tobą, bądź silna i nie trać nadziei. A ciąże które przebiegają bezproblemowo i są takie w których od samiutenkiego początku idzie jak po gruzie. Moja druga ciąża była taka, od 7tc w szpitalu do końca, pięciu lekarzy proponowało skrobanke "bo nic z tego nie będzie" nie dotrwaliamy do końca urodziłam przedwcześnie ale jest , piękny, zdrowy chłopiec. Bądź silna dla siebie i Maleństwa !!!

f2w3rjjgpsehityp.png

@Nevka przesyłam Ci dużo sił i trzymaj się niebawem 2 trymestr i będzie dużo lepiej:)

U mnie Nelka lekko zakatarzona więc zamiast jutro iść do przedszkola zostawię ją w domu:)) Czeka nas babski tydzień:)

Ala no ja mam bardzo duzy teren na dworzu takze ma miejsca duzo. Ale uwielbia przyjsc do domku i sie poprzytulac [emoji12]
Madzia ja tez kilka razy probowalam. Musze dobrze sie rozluznic ale moj m jest dosyc hojnie obdarzony i dlatego nie robie tego czesto.[emoji13] zdrowka dla synka.
Zosia ja tez uwielbiam wiosne i lato zimy nie nawidze i czekam z utesknieniem na slonko. Ale wiecej pracy w lato a mam duzy teren do koszenia.
Natuszka ja z usg mam ten sam termin. Z om 12.09.
Nessie buziaki.
Agunia ale 6+3 to jest 7 tydz [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie ja nigdy tego nie.moge skumac ...:p

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
ala-84 zdrowia dla małej ! My po 2m nieobecności w przedszkolu od środy znów zaczynamy.... ciekawe co tym razem przyniesie za chorobę z przedszkola pneumokoki juz wytępione.

Do góry