reklama
Natuszka21
Fanka BB :)
Laski przepraszam ze sie nie odzywam ale u dzieciakow ciezki okres, mnie mdli ze ostatnio tylko banany pomagaja, jestem mega nerwowa i zmeczona a nie lubie sie ciagle zalic. Jutro o 12.40 wizyta ktora na pewno bardziej pozytywnie mnie nastroi. [emoji6]
Do jutra. [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Do jutra. [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha wygląda jak moja paskudna szafa w przedpokoju ale wiesz co też mam taki kolor. Nessi jesteś the Best [emoji23]Ja mam mniej lub więcej takiego koloru
Zobacz załącznik 793070
justys0702
Hej dziewczynki[emoji5] ciezko jest was nadrobic.
Fajne macie zwierzaki. Ja mam dwa koty, ale mieszkam na wsi i one calymi dniami spedzaja w piwnicy.
Bylam dzis na badaniach i poszlam do innego gina, bo czuje pieczenie w pochwie. Rano mialam takie bezowe uplawy. A wizyta dopiero za tydzien. Zwiekszyl mi dawke duphastonu na 3 rqzy dziennie dal jakie globulki dopochowoe i kazal sie smaroqac clotrimazolem. Co o tym myslicie?
Fajne macie zwierzaki. Ja mam dwa koty, ale mieszkam na wsi i one calymi dniami spedzaja w piwnicy.
Bylam dzis na badaniach i poszlam do innego gina, bo czuje pieczenie w pochwie. Rano mialam takie bezowe uplawy. A wizyta dopiero za tydzien. Zwiekszyl mi dawke duphastonu na 3 rqzy dziennie dal jakie globulki dopochowoe i kazal sie smaroqac clotrimazolem. Co o tym myslicie?
NeSSi
Moderatorka
Kup jeszcze Tantum Rosa do płukania na zewnątrz .....Hej dziewczynki[emoji5] ciezko jest was nadrobic.
gie_er
No to teraz już wiemy o czym będziesz myśleć idąc po coś do szafy dobrze że to nie stół w jadalni.Haha wygląda jak moja paskudna szafa w przedpokoju ale wiesz co też mam taki kolor. Nessi jesteś the Best [emoji23]
Hahahaha dokładnie [emoji23]No to teraz już wiemy o czym będziesz myśleć idąc po coś do szafy dobrze że to nie stół w jadalni.
Bóle podbrzusza, mdłości, czasem zgagę, zostały mi tylko wrażliwe piersi a tak to nie mam nic.
Niestety dzwoniłam wczoraj i dr nie ma już terminów. W poniedziałek idę na nfz ale nigdy tam nie byłam i nie wiem czy robią usg.
Będę cierpliwa tyle mi zostało. Cierpliwość. Postaram się nie myśleć o tym.
Spokojnie, ja tez początkowo byłam mocno zestresowana, że nie mam praktycznie żadnych objawów poza spóźniającym się okresem Ale na chwilę obecną bardzo to doceniam, bo w poprzednich dwóch ciążach nie mogłam w ogóle funkcjonować. Ciagle wisiałam na wc a teraz przy dwójce dzieci to byłby istny hardcore bez mamy Nasze dzieci na pewno mają się świetnie!
@becia84 jak maleństwo szybko rośnie to często według usg termin się skraca. To całkiem normalne.
@gie_er to zdrówka dla młodej
@aga0411 witamy
Co do upławów to u mnie pojawiają się często takie białawe, ale ja mam skłonność do wszelkiego rodzaju zakażeń w dolnych sferach. Ciąża temu niestety sprzyja więc jak coś to mam już maści naszykowane w łazience
reklama
NeSSi
Moderatorka
hyhyhy ... to która ma jakieś innego koloru ? Dobiorę płytki, szafę a nawet kolor farbJa tez mam uplawy takie ale niecodziennie.
Nessi to bylo dobre teraz kto ma meble w takim kolorze to bedzie kojarzyl je z wydzielina z kuciamby