reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Nessi ale takie brunatno bezowe plamienia to moga byc uplawy tez. Kiedys sie juz z tym spotkalam.
A ty kiedy do lekarza smigasz ??

reklama
Becia Ty sie módl żeby mąż rozkminiać nie zaczął ;-) a tak serio nie mam pojęcia jak to liczą u nas szczęśliwy strzał 11.12, 23.12 pierwszy bladzioch na teście termin OM 3.09 z USG wykonanego 16.01 na 10.09 i ciąża o tydzień młodsza, a teraz 24 uznała inna że juz jest młodsza o 2 tygodnie.
Ja ci powiem ze oni to z wymiarów też obliczaja a na tym etapie to może się zmieniać jak w kalejdoskopie bo dzidziuś też rośnie nawet jak na początku będzie mały to później może nadrobić a teraz też taką fasolkę trudno dobrze zmierzyć ja też mam niby tydzień młodsza ciążę u mnie się nie wyznasz bo ja odstawiłam pigułki i w następnym miesiącu były cały czas starania :)

nimitii
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów nic a nic jedynie brak @ a teraz koszmar mdłości dzień w dzień cały czas...no i cycki i ból brzucha ale już mniejszy

reklama
Do góry