Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj[emoji4]Witam,dołączam do grona wrześniówek , termin mam na koniec września. To moja pierwsza ciąża, na razie nie umiem się nią cieszyć
Dlaczego?Witam,dołączam do grona wrześniówek , termin mam na koniec września. To moja pierwsza ciąża, na razie nie umiem się nią cieszyć
Zbyt młoda to znaczy ile ? My tu mamy na forum bardzoooo młode mamy i świetnie dają sobie radę Inna sprawa, że masz prawo mieć obawy ..ja również się bałam przy pierwszej ciąży,- to całkowicie zrozumiałeMoże jestem zbyt młoda, niedojrzała do tego nie wiem..planowaliśmy ślub na wrzesień , miałam dobrze płatną pracę, właśnie miałam .. gdyby nie dziecko miałabym nadal, pracę, marzenia. Nie mamy własnego kąta. Poza tym boję się wszystkiego, zwłaszcza porodu - mam baaardzo słabą psychikę i boję się, że będzie to dla mnie bardzo upokarzające doświadczenie - takie są realia naszych szpitali