reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny przepraszam, że juz wczoraj nie odpisywałam, ale spałam :D
anik90 u mnie w szkole jeszcze nikt nie wie oprócz jednej koleżanki z klasy, w sumie troche sie boje, bo mam straszną wychowawczynie, nienawidzi naszej klasy chyba z calego serca :/ Jak bede pisac mature to będę jakoś w 20 tygodniu, tak mysle, ze powiem w szkole gdzies kolo 12-13 moze :)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
Ja tez powiedzialam w szkole jak bylam w 12-13 tyg bo 1 trymestr przechodzilam w wakacje:) 1 wrzesnia zaraz po zebraniu w klasie poszlam z kolezankami do wychowawczyni i jej powiedzialam ze przybylo nas w klasie a ona tak sie popatrzyla i powiedziała Która? Hehe i przyznalam sie. Potem juz poszlo lawinowo bo w pokoju nauczycielskim wychowawczyni powiedziała ale wszyscy byli ztmyczliwi:) Tobie tez tego zycze z calego serca zeby tak bylo:) ja urodzilam w marcu wiec na mature szlam juz bez brzucha.. Bedzie dobrze:*

reklama
Dorcia, samina dzięki za miłe słowa! :) rzeczywiście ciężko jest uwolnić się z takiego chorego związku, ja przez wiele lat nie wierzyłam że to może się udać bo mój były miał obsesję na moim punkcie i nie brałam pod uwagę możliwości że pozwoli mi odejść... było baaaardzo ciężko ale się udało :)

...ale widzę że nie ja jedna jestem po takich przejściach?

luna naprawdę Cię rozumiem, chociaż u mnie nie było przemocy fizycznej (tylko psychiczna)
podziwiam że wytrwałaś, dałaś radę się z tego otrząsnąć i zacząć budować życie od nowa
myślę, że kwestia praw rodzicielskich powinna zostać skonsultowana ze specjalistami - ja nie jestem biegła w tym temacie, ale jeśli okaże się że to pozbawiłoby Cię jakichś świadczeń na dziewczyny to może warto przemyśleć sprawę? z drugiej strony strasznie fajnie że Twoje dzieci mówią do Twojego obecnego partnera "tato" :)
ich podejście do tematu świadczy o tym co przeżyły... a w jakim są wieku?

CzarnaMadzia piękna historia :) i przede wszystkim bardzo życiowa :)

ZOOska nie biorę żadnych leków i nigdy żadnych nie brałam, ale zaczynam poważnie to rozważać....
poczekam do następnego usg i może jeśli mi coś tam wykiełkuje i usłyszę serducho to może wszystko nagle się odmieni i wszystkie lęki znikną? ;)
kto wie? wszystko przecież dzieje się w naszej głowie :)

ja wpierniczam grzanki na ostro, z dużą ilością keczupu :D
musiałam, myślałam że zwariuję jeśli tego nie zjem ;)
mniam :)

Dziewczynki ja juz po usg. Wszystko jest dobrze. Dzidzia rosnie zdrowo i wszystko zgadza sie z terminem OM. Wklejam zdjecie w watku z usg. Dziekuje za kciuki i dobre slowa[emoji5][emoji5][emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Dziewczyny skoro już takie ciężkie tematy poruszane są i ja proszę was o szczerą poradę.. W listopadzie strzelił rok od mojego rozwodu który trwał...bagatela 4lata... mój ex mąż w tym czasie używał sobie życia w NL ..przez cały rok brał na miesiąc wakacji nasze dziewczyny żeby odbębnić swoje...ostatniego lata była krzywa akcja bo on chodził do pracy a jego kobieta nie pozwalała im wychodzić z pokoju i takie fanaberie..ciężko to wytłumaczyć...jak zrobiłam dym w lipcu urwał kontakt z dziećmi. Do mojego J dziewczyny mówią tato...i traktują się jak rodzinę.. a od jakiegoś czasu dziewczyny proszą mnie o odebraniu praw ich ojcu...są bardzo dojrzałe...nie raz widziały jak ich tatuś mnie udeżyl..lub wyganiał nas w nocy w piżamach na śnieg... pił bił itd..a ja w kropce. Nie wiem co robić. W końcu to ich ojciec.. a że ***** wart..
Wybaczcie za te wywody ale potrzebna mi trzeźa ocena ..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ci wspolczuje to okropne co przeszlas z nim...ciezka sutuacja ale skoro one tego chca on.niejest tego wart za to co wam zrobil

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimiti padłam :D

Justys super gratuluje

Odwołałam wszystkie moje prywatne wizyty zdecydowalam sie na ordynatora na NFZ i na usg co kilka tyg prywatnie, kurcze bo nie dosc ze sie placi kase za wizyte to do tego kupe za badania ja 300 ponad wydałam w zeszłym tygodniu

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Justys gratulacje [emoji7]

Zooska to ty nie będziesz chodzić do tego ordynatora co przez niego się tyle strachu najadlas? To inny tak? No ja też na nfz bo ta kasę to lepiej na wyprawke wydać [emoji6] no chyba że na nfz beznadziejni lekarze przyjmują to lepiej nie oszczędzać na tym.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry