Ja tez powiedzialam w szkole jak bylam w 12-13 tyg bo 1 trymestr przechodzilam w wakacje 1 wrzesnia zaraz po zebraniu w klasie poszlam z kolezankami do wychowawczyni i jej powiedzialam ze przybylo nas w klasie a ona tak sie popatrzyla i powiedziała Która? Hehe i przyznalam sie. Potem juz poszlo lawinowo bo w pokoju nauczycielskim wychowawczyni powiedziała ale wszyscy byli ztmyczliwi Tobie tez tego zycze z calego serca zeby tak bylo ja urodzilam w marcu wiec na mature szlam juz bez brzucha.. Bedzie dobrze:*Dziewczyny przepraszam, że juz wczoraj nie odpisywałam, ale spałam
anik90 u mnie w szkole jeszcze nikt nie wie oprócz jednej koleżanki z klasy, w sumie troche sie boje, bo mam straszną wychowawczynie, nienawidzi naszej klasy chyba z calego serca :/ Jak bede pisac mature to będę jakoś w 20 tygodniu, tak mysle, ze powiem w szkole gdzies kolo 12-13 moze
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
reklama
pitu-pitu
Fanka BB :)
Dorcia, samina dzięki za miłe słowa! rzeczywiście ciężko jest uwolnić się z takiego chorego związku, ja przez wiele lat nie wierzyłam że to może się udać bo mój były miał obsesję na moim punkcie i nie brałam pod uwagę możliwości że pozwoli mi odejść... było baaaardzo ciężko ale się udało
...ale widzę że nie ja jedna jestem po takich przejściach?
luna naprawdę Cię rozumiem, chociaż u mnie nie było przemocy fizycznej (tylko psychiczna)
podziwiam że wytrwałaś, dałaś radę się z tego otrząsnąć i zacząć budować życie od nowa
myślę, że kwestia praw rodzicielskich powinna zostać skonsultowana ze specjalistami - ja nie jestem biegła w tym temacie, ale jeśli okaże się że to pozbawiłoby Cię jakichś świadczeń na dziewczyny to może warto przemyśleć sprawę? z drugiej strony strasznie fajnie że Twoje dzieci mówią do Twojego obecnego partnera "tato"
ich podejście do tematu świadczy o tym co przeżyły... a w jakim są wieku?
CzarnaMadzia piękna historia i przede wszystkim bardzo życiowa
ZOOska nie biorę żadnych leków i nigdy żadnych nie brałam, ale zaczynam poważnie to rozważać....
poczekam do następnego usg i może jeśli mi coś tam wykiełkuje i usłyszę serducho to może wszystko nagle się odmieni i wszystkie lęki znikną?
kto wie? wszystko przecież dzieje się w naszej głowie
ja wpierniczam grzanki na ostro, z dużą ilością keczupu
musiałam, myślałam że zwariuję jeśli tego nie zjem
mniam
...ale widzę że nie ja jedna jestem po takich przejściach?
luna naprawdę Cię rozumiem, chociaż u mnie nie było przemocy fizycznej (tylko psychiczna)
podziwiam że wytrwałaś, dałaś radę się z tego otrząsnąć i zacząć budować życie od nowa
myślę, że kwestia praw rodzicielskich powinna zostać skonsultowana ze specjalistami - ja nie jestem biegła w tym temacie, ale jeśli okaże się że to pozbawiłoby Cię jakichś świadczeń na dziewczyny to może warto przemyśleć sprawę? z drugiej strony strasznie fajnie że Twoje dzieci mówią do Twojego obecnego partnera "tato"
ich podejście do tematu świadczy o tym co przeżyły... a w jakim są wieku?
CzarnaMadzia piękna historia i przede wszystkim bardzo życiowa
ZOOska nie biorę żadnych leków i nigdy żadnych nie brałam, ale zaczynam poważnie to rozważać....
poczekam do następnego usg i może jeśli mi coś tam wykiełkuje i usłyszę serducho to może wszystko nagle się odmieni i wszystkie lęki znikną?
kto wie? wszystko przecież dzieje się w naszej głowie
ja wpierniczam grzanki na ostro, z dużą ilością keczupu
musiałam, myślałam że zwariuję jeśli tego nie zjem
mniam
justys0702
Dziewczynki ja juz po usg. Wszystko jest dobrze. Dzidzia rosnie zdrowo i wszystko zgadza sie z terminem OM. Wklejam zdjecie w watku z usg. Dziekuje za kciuki i dobre slowa[emoji5][emoji5][emoji5]
agunia2301
Bardzo ci wspolczuje to okropne co przeszlas z nim...ciezka sutuacja ale skoro one tego chca on.niejest tego wart za to co wam zrobilDziewczyny skoro już takie ciężkie tematy poruszane są i ja proszę was o szczerą poradę.. W listopadzie strzelił rok od mojego rozwodu który trwał...bagatela 4lata... mój ex mąż w tym czasie używał sobie życia w NL ..przez cały rok brał na miesiąc wakacji nasze dziewczyny żeby odbębnić swoje...ostatniego lata była krzywa akcja bo on chodził do pracy a jego kobieta nie pozwalała im wychodzić z pokoju i takie fanaberie..ciężko to wytłumaczyć...jak zrobiłam dym w lipcu urwał kontakt z dziećmi. Do mojego J dziewczyny mówią tato...i traktują się jak rodzinę.. a od jakiegoś czasu dziewczyny proszą mnie o odebraniu praw ich ojcu...są bardzo dojrzałe...nie raz widziały jak ich tatuś mnie udeżyl..lub wyganiał nas w nocy w piżamach na śnieg... pił bił itd..a ja w kropce. Nie wiem co robić. W końcu to ich ojciec.. a że ***** wart..
Wybaczcie za te wywody ale potrzebna mi trzeźa ocena ..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gratuluje !!! takie wieści to ja lubieDziewczynki ja juz po usg. Wszystko jest dobrze. Dzidzia rosnie zdrowo i wszystko zgadza sie z terminem OM. Wklejam zdjecie w watku z usg. Dziekuje za kciuki i dobre slowa[emoji5][emoji5][emoji5]
justys0702
Popatrzcie co znalazlam na internecie.
Przyda sie tym, ktore chodza do specjalistow...
Link do: Nowe prawo dla ciężarnych: do specjalisty bez kolejki
ZOOska
Nimiti padłam
Justys super gratuluje
Odwołałam wszystkie moje prywatne wizyty zdecydowalam sie na ordynatora na NFZ i na usg co kilka tyg prywatnie, kurcze bo nie dosc ze sie placi kase za wizyte to do tego kupe za badania ja 300 ponad wydałam w zeszłym tygodniu
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Justys super gratuluje
Odwołałam wszystkie moje prywatne wizyty zdecydowalam sie na ordynatora na NFZ i na usg co kilka tyg prywatnie, kurcze bo nie dosc ze sie placi kase za wizyte to do tego kupe za badania ja 300 ponad wydałam w zeszłym tygodniu
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
ZOOska
i może dlatego dostałam sie do endokrynologa tak szybko!Popatrzcie co znalazlam na internecie.
reklama
Justys gratulacje [emoji7]
Zooska to ty nie będziesz chodzić do tego ordynatora co przez niego się tyle strachu najadlas? To inny tak? No ja też na nfz bo ta kasę to lepiej na wyprawke wydać [emoji6] no chyba że na nfz beznadziejni lekarze przyjmują to lepiej nie oszczędzać na tym.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zooska to ty nie będziesz chodzić do tego ordynatora co przez niego się tyle strachu najadlas? To inny tak? No ja też na nfz bo ta kasę to lepiej na wyprawke wydać [emoji6] no chyba że na nfz beznadziejni lekarze przyjmują to lepiej nie oszczędzać na tym.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom