reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Luna, skoro on nie za bardzo interesuje się dziećmi i dziewczynki tak chcą, to ja bym mu odebrała te prawa. Nie zabierasz im ojca skoro za tatę uważają twojego obecnego partnera. A twojemu ex różne niefajne pomysły mogą do głowy przyjść w przyszlosci. Po co ci to? Lepiej uciąć sprawę ostro i mieć spokój z takim człowiekiem.

reklama
Wenus zdrowka dla dzieci i powodzenia na wizycie, czemu tak duzo przeprowadzek

Czarna zdrowka, piekne podejscie do ciazy

Jagus nie da sie z tym limitem [emoji14]

Justys jak usg?

Nimiti dlatego ja robie prawko

Ala ja powiedzialam

Dorcia super ze synek sie cieszy, moj gada ze nie chce i nie lubi dzidzi

Nessi jak imiona meza pasuja Ci?

Na zgage to pewnie przyjdzie czas jak nam brzuchy porosna

Paulaq i dobrze nie daj sie
Dla Rodzicow [*]

Pitu pitu Tobie tez zdrowka, lekow czasem nie bierzesz na swoje lęki?

Luna ja wole Ci nie doradzac

GIEER możesz mi napisać chociaż na priv jaki lek wolno w ciazy na uspokojenie?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

nimitii no ja cale liceum i potem jeszcze pare lat na studiach jezdzilam codziennie busami i autobusami i tupet, zwalszcza starszych pan, jest przerazajacy :confused2: brrr...

Paulaq nie daj sie :)

justys trzymam kcuki za wizyte! <3

luna jesli wydaje Ci sie, ze Twoj ex moglby w najblizszej przyszlosci robic jakies problemy, to na pewno nie jest to glupi pomysl zeby go pozbawiac praw, ew mocno ograniczyc. Dziewczynki sa juz duze i chyba dobrze rozumieja sytuacje. Moj ex chlopak pochodzil z takiej rodziny, praktycznie identyczna sytuacja i razem z siostra swietnie sobie radzili. Ich mama zwiazala sie z fajnym facetem i wszyscy razem swietnie sie dogadywali. Ojciec biologiczny, typ nieodpowiedzialnego ch*jka w sumie nie mial tam nic do gadania. Jakis tam kontak utrzymywali, ale wszyscy traktowali go troche jak irytujacego dzieciaka. No w kazdym razie jeden wielki happy end i mam nadzieje, ze u Was tez sie nic nie bedzie komplikowac :)

Ja dzisiaj tez jestem dosc pociagajaca :/ wczoraj juz bylo lepiej, a dzisiaj znowu sie z nosa leje...

A o ciazy mowilam tyko kilku przyjaciolkom, ktorym zawsze o wszystkim mowie i zawsze mi to na zdrowie wychodzi ;)
Moim rodzicom powiem dopiero jak bede pewna, ze jest ok, poprzednia ciaze stracilam w 9 tygodniu i tym razem do konca I trymestru nabank nie odetchne. Nie chce zeby sie za bardzo zamartwiali, bo sa mega kochani i zaangazowani we wnuki <3 Rozmawiamy zazwyczaj tylko raz w tygodniu na Skypie, wiec tez latwo jest ciaze ukryc :p (w sumie to i tak nie ma widocznych dla oka objawow, moze poza tym, ze zielona czasem chodze)

Tesciom nie mowimy, bo... nie wiem, mieszkamy w tym samym miescie, ale rzadko sie widujemy. Oni srednio sie nami i dziecmi interesuja, wiec tak naprawde to mi wszystko jedno kiedy sie dowiedza :)
Chociaz o ostatniej ciazy moj tesc dowiedzial sie przez przypadek i wygladal na nieco rozczarowanego, ze jednak sie nie udalo :rolleyes2: chyba liczy na wnuka :p Maja w tej chwili 3 wnuczki, ale siostra mojego D na bank juz wiecej dzieci nie planuje, a my na 3 jestesmy zdecydowani skonczyc. I coz, bedzie zonk bo na 99% czuje, ze to dziewczynka :-) :)

Wenus zdrowka dla dzieci i powodzenia na wizycie, czemu tak duzo przeprowadzek

Czarna zdrowka, piekne podejscie do ciazy

Jagus nie da sie z tym limitem [emoji14]

Justys jak usg?

Nimiti dlatego ja robie prawko

Ala ja powiedzialam

Dorcia super ze synek sie cieszy, moj gada ze nie chce i nie lubi dzidzi

Nessi jak imiona meza pasuja Ci?

Na zgage to pewnie przyjdzie czas jak nam brzuchy porosna

Paulaq i dobrze nie daj sie
Dla Rodzicow [*]

Pitu pitu Tobie tez zdrowka, lekow czasem nie bierzesz na swoje lęki?

Luna ja wole Ci nie doradzac

GIEER możesz mi napisać chociaż na priv jaki lek wolno w ciazy na uspokojenie?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Zosiu przepraszam uciekło mi pozwoliła mi wziac Kalms, pytalam w aptece niby teraz jest wpisane że się nie powinno, ale Pani w aptece też mówiła że musieli to wpisać niedawno bo wczesniej nie było takiego zapisu.

Hej dziewczyny, ja dzisiaj jak nigdy wstałam o 11, a Wy tylko piszecie, piszecie i piszecie!!! [emoji3]

Dzisiaj ktoś wizytuje? Bo już wszystko mi się miesza...

eiktrjjge03lkilf.png

manki ja mojej teściowej też nie powiem bo jak sie jej powie coś i poprosi żeby nikomu nie mówiła to zaraz wie siostra męża a ja tej baby nie znosze ( teściowa też mnie wnerwia czasem) udaje super wielką i zaangażowaną babcię a jak przychodzi co do czego to młody jej miesiącami nie widzi.

manki ja mojej teściowej też nie powiem bo jak sie jej powie coś i poprosi żeby nikomu nie mówiła to zaraz wie siostra męża a ja tej baby nie znosze ( teściowa też mnie wnerwia czasem) udaje super wielką i zaangażowaną babcię a jak przychodzi co do czego to młody jej miesiącami nie widzi.
Z kąd ja to znam... moja przyszła teściowa też będzie spazmować bo po co nam to... bla bla bla a to że się staraliśmy 2 lata i już miało się nie udać to co tam.. Potem będzie się wielce cieszyć i wielka babcia.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z kąd ja to znam... moja przyszła teściowa też będzie spazmować bo po co nam to... bla bla bla a to że się staraliśmy 2 lata i już miało się nie udać to co tam.. Potem będzie się wielce cieszyć i wielka babcia.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie! możemy sobie ręke podać! moja tez biadoli a po co wam drugie itd po czym przed innymi udaje cudowną babcie ale niestety mi źli i niedobrzy nie pozwalamy jej sie widywac z wnukiem. Owszem pozwalamy ale nie cierpie osobiście jak ona jest z moim synem bo mi cały system rozwala! ona jest taka głośna jak piani kibice i nie umie być normalna babcia tylko babcia z adhd albo na prochach lata warjuje drze sie no istny cyrk.

Do góry