ZOOska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się go zapytaj czy brał ślub ze swoją matką czy z Tobą.. :-/ nooo słów brak..Dzięki cały czas szukam
A jak on widzi mieszkania ze oglądam to szału dostaje :/ wielce obrażony jest.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie, będzie mówię Ci... Ja mam wizytę 3.02 [emoji4]Lola oby było wszystko dobrze następną wizytę mam 04.02
Mój T. też pracuje w Dąbrowie [emoji4]Ale on ma dobrą pracę.. w Dąbrowie... gdyby chciał porobić przez tydzień po 12h to jego wypłata to 2500 spokojnie... oglądałam w Sosnowcu. Ja to nawet bym chciała zobaczymy co mi powie jutro..
Niedojrzaly facet po prostu! Pogadaj z nim dzisiaj najlepiej. To nie służy waszemu malzenstwu!Dzięki cały czas szukam
A jak on widzi mieszkania ze oglądam to szału dostaje :/ wielce obrażony jest.
Tylko, że on dojeżdża 30km, a nie 50km, więc zobacz jaka oszczędność na paliwie... No i zarabia więcej - ale wiadomo nie zawsze to jest ważne... Ja też zarabiałam dużo więcej wcześniej, ale nie byłam szczęśliwa...