reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tez juz chce wizytę...no ale bez sensu byłoby teraz iść bo za wcześnie i nic się nie dowiem a jako tako uspokoi mnie dopiero jak usłyszę bicie serca

Tak to jest z lekarzami ja w pierwszej ciąży miałam zle przeczucie ale ze poród SN taki zdrowy dla dziecka to taki planowałam skończyło się cc bo synek trzy razy owiniety pepowina i przy drugim juz chciałam cc a mój lekarz ze nie bo wskazań nie ma jak trafiłam do szpitala w 34 tyg lekarz przy badaniu zobaczył bliznę po cc i mówi że cesarka bo to bezpieczniejsze. Każdy lekarz
co innego.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez juz chce wizytę...no ale bez sensu byłoby teraz iść bo za wcześnie i nic się nie dowiem a jako tako uspokoi mnie dopiero jak usłyszę bicie serca
Dokładnie... mi lekarz powiedział, że mogę przyjść wcześniej np teraz... ale i tak mi karty ciąży nie założy... więc najlepiej 6tc +... no chyba żeby się coś działo....

Leeleth wg prawa ma się prawo domagać kolejnej cc jeśli ma się za sobą choć jedna mój lekarz mówi że już nie moge naturalnie zobacze jeszcze co na to ordynator idę do niego W poniedziałek

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wytrzymałam i poszłam ale za wcześnie i ani mnie nie uspokoił tylko kasa poszła bo dalej się stresuje a wyznaczył termin na 3 .02 wiec czekam.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde a ja to chyba bym chciala cc skoro juz wiem jak wyglada sn i jakos chetnie na prodowke jechac nie bede :D No ale na zyczenie sie nigdy nie zdecyduje, pewnie i tak by mi nie zrobili [emoji14]

reklama
Do góry