reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
A do kiedy się moze utrzymywać ta podwyższona temperatura z okazji ciąży? Ja mam cały czas 37,1

Napisane na XT1032 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, ale mi ciagle, odkad zaszlam w ciaze jest ku@#wsko zimno :p Masakra, ciagle bym tylko pod kocem siedziala i goraca herbate siorbala... chociaz juz nawet na herbate mnie mdlic zaczyna :baffled:

Od wczoraj tez nie moge sie zblizac do kawy, smierdzi mi okrutnie.

eh, wlasnie zadzwonili ze zlobka, ze moja mlodsza slabo sie czuje :/ rano mowilismy, ze jest jakas srednio wyrazna i zeby dali znac w razie czego. No i dali :( bidulka, caly wieczor wczoraj sie do mnie przytulala, a jak na chwile odchodzila, to zaraz "z-zimno, z-zimno!" i wracala. Mam nadzieje, ze jej sie nie wykluje. Maz tez srednio, w nocy ma lekkie goraczki, w dzien pokasluje... musze sie od niego z daleka trzymac :oo2:

reklama
Ciesze sie, ze podoba wam sie moj pomysl z tabelka[emoji5] ja po wizycie u onkologa. Nawet mnie nie zbadal. Powiedzial, ze mam za 3 miesiace zglosic sie do innego lekarza i on mi wtedy zrobi usg piersi. No normalnie masakra. Tyle czasu czekalam na termin i nic sie nie dowiedzialam[emoji20] jutro mam wizyte u gina. Juz sie doczekac nie moge...[emoji5]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Ciesze sie, ze podoba wam sie moj pomysl z tabelka[emoji5] ja po wizycie u onkologa. Nawet mnie nie zbadal. Powiedzial, ze mam za 3 miesiace zglosic sie do innego lekarza i on mi wtedy zrobi usg piersi. No normalnie masakra. Tyle czasu czekalam na termin i nic sie nie dowiedzialam[emoji20] jutro mam wizyte u gina. Juz sie doczekac nie moge...[emoji5]

Co za buc..

Pierwsza cesarka - po 11 godzinch porodu dziecko zaczelo slabnąc więc od razu narkoza i cesarka córka była duza i mimo ze ze mnie kawał baby to nie chciala przejść przez miednice. Druga - Na usg w 42! tygodniu ciązy wyszlo ze syn jest jeszcze wiekszy od córki wiec tym bardziej sie nie zmieści . Mialam znieczulenie i cesarkę. A teraz - mimo ze bardzo bym chciala naturalnie to juz nie ma na to szans
Ja też miałam cesarka w 42 tyg po 12 godz porodu...koszmar nie życzę nikomu

reklama
Do góry