reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
A do kiedy się moze utrzymywać ta podwyższona temperatura z okazji ciąży? Ja mam cały czas 37,1

Napisane na XT1032 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, ale mi ciagle, odkad zaszlam w ciaze jest ku@#wsko zimno :p Masakra, ciagle bym tylko pod kocem siedziala i goraca herbate siorbala... chociaz juz nawet na herbate mnie mdlic zaczyna :baffled:

Od wczoraj tez nie moge sie zblizac do kawy, smierdzi mi okrutnie.

eh, wlasnie zadzwonili ze zlobka, ze moja mlodsza slabo sie czuje :/ rano mowilismy, ze jest jakas srednio wyrazna i zeby dali znac w razie czego. No i dali :( bidulka, caly wieczor wczoraj sie do mnie przytulala, a jak na chwile odchodzila, to zaraz "z-zimno, z-zimno!" i wracala. Mam nadzieje, ze jej sie nie wykluje. Maz tez srednio, w nocy ma lekkie goraczki, w dzien pokasluje... musze sie od niego z daleka trzymac :oo2:

reklama
Ciesze sie, ze podoba wam sie moj pomysl z tabelka[emoji5] ja po wizycie u onkologa. Nawet mnie nie zbadal. Powiedzial, ze mam za 3 miesiace zglosic sie do innego lekarza i on mi wtedy zrobi usg piersi. No normalnie masakra. Tyle czasu czekalam na termin i nic sie nie dowiedzialam[emoji20] jutro mam wizyte u gina. Juz sie doczekac nie moge...[emoji5]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Ciesze sie, ze podoba wam sie moj pomysl z tabelka[emoji5] ja po wizycie u onkologa. Nawet mnie nie zbadal. Powiedzial, ze mam za 3 miesiace zglosic sie do innego lekarza i on mi wtedy zrobi usg piersi. No normalnie masakra. Tyle czasu czekalam na termin i nic sie nie dowiedzialam[emoji20] jutro mam wizyte u gina. Juz sie doczekac nie moge...[emoji5]

Co za buc..

Pierwsza cesarka - po 11 godzinch porodu dziecko zaczelo slabnąc więc od razu narkoza i cesarka córka była duza i mimo ze ze mnie kawał baby to nie chciala przejść przez miednice. Druga - Na usg w 42! tygodniu ciązy wyszlo ze syn jest jeszcze wiekszy od córki wiec tym bardziej sie nie zmieści . Mialam znieczulenie i cesarkę. A teraz - mimo ze bardzo bym chciala naturalnie to juz nie ma na to szans
Ja też miałam cesarka w 42 tyg po 12 godz porodu...koszmar nie życzę nikomu

reklama
Do góry