reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Szalone Wy, raz kobita pójdzie spać o 21 to na drugi dzień nie może się odkopać z wiadomościami ;) trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :) Ja w 1 ciąży heftałam od 4 tc, teraaz nic, lekko kłuje mnie brzuch wieczorami cera piękna jak nigdy ;p Wczoraj korzystając z wyprzedaży w c&a zamówiłam spodnie i kardigan ciążowy.

reklama
Miodulka ja mialam pierwsza bo zwezona miednica a druga ze względu na pierwsza, teraz się denerwuje bo wole cc a sobie wkrecam ze mi kaza naturalnie

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Szalone Wy, raz kobita pójdzie spać o 21 to na drugi dzień nie może się odkopać z wiadomościami ;) trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :) Ja w 1 ciąży heftałam od 4 tc, teraaz nic, lekko kłuje mnie brzuch wieczorami cera piękna jak nigdy ;p Wczoraj korzystając z wyprzedaży w c&a zamówiłam spodnie i kardigan ciążowy.
A co mialas w pierwszej ciazy, syn czy coreczka ?
Moze teraz synus, skoro piekniejesz :D

Dziewczyny, ja w uk nie mialam ani jednego badania ginekologicznego w pierwszej ciazy [emoji14] Zadnych pomiarow miednicy czy wielkosci dziecka przed porodem [emoji14] W 30tyg bylam na usg (wyjatkowo, bo ostatnie usg jest w 20 tyg). Na porod pojechalam to rodzilam naturalnie, uprzednia nie sprawdzajac nic a nic :) to dopiero byl hardcore. Ja bylam dosc szczupla a synek wyszedl prawie 3700g, peklam dosc powaznie. Takze Wy sie w ogole nie przejmujcie bo w Polsce macie co chwile cos sprawdzane i na pewno dobrze sie Wami zaopiekuja [emoji14]

reklama
Do góry