reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Natuszka Mój też zaczął chodzić mając nie całe dwa lata Ale u nas to są inne przyczyny

Manka sa w h&m ja pojadę po 10 lutym po ciuchy ciążowe spodnie ze dwie pary kurtkie i staniki, jedne spodnie już zamówiłam na allegro

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Natuszka w mother care SA ubrania ciazowa ale tylko w tych wiekszych sklepach. Ja kupowalam na necie tak na czuja. Mialam duzy problem ze spodniami bo ja to mikrus jestem a brzuch mialam ogromny. Z bluzeczkami juz mniejszy problem wystarczyl wiekszy rozmiar i odcinane pod biustem albo z duza iloscia streczu

Uo matko :D Wieczorem szybko zasnelam, rano mialam dzieci do rozparcelowania, siadlam teraz do kompa zeby na forum zerknac i pol godziny czytania :p

Ciezko za tematami nadazyc...
Ja jestem rocznik 84'
Dwie coreczki: 2012 i 2014
Tez na emigracji, ale kierunek poludnie Europy ;) (przyjechalam sie tu doedukowac w 2009, potem poznalam meza i juz w ogole mi sie nie chce wracac do Pl)

ja mam 173 cm wzrostu a w dniu porodu obwód brzucha miałam 140 tak wiec miałam sporo ciążowych w 1, a teraz pewnie lepiej nie będzie ;-)

140 to imponujacy wynik :-o Ja mam 180cm wzrostu i dzieci nie za duze, z tego co pamietam, to nawet do 100 nie dobilam z brzuchem.

I fajnie bylby miec tabelke, bo faktycznie ciezko ogaarnac tyle informacji na raz.

I u mnie pierwszy tydzien po tescie tez spokojnie, czulam sie az za dobrze i zaczelam swirowac, ze cos jest nie tak. Drugi tydzien z mdlosciami mnie uspokoil, teraz trzeci tydzien z mdlosciami leci i juz zaczynam miec troche dosc :p Niby nie wymiotuje, ale czuje, ze wystarczy zebym padla przed muszla na kolana i juz by samo poszlo :/

Bardzo staram sie nie stresowac, ale tez sie na nic nie nastawiam. Na pierwsza wizyte ide dopiero w poniedzialek, ale nie czuje zeby mi sie jakos bardzo dluzylo.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama
Nessi i ja jesteśmy Moderatorami.
Lista zostanie stworzona jeśli macie taka chęć, tylko warto by przedyskutować jak miałaby wyglądać i gdzie się znajdowac.
Nessi i ja na razie nie mamy do tego głowy bo obie dziś wizytujemy i stres jest. Ale już teraz możecie pisać swoje pomysły :)
Lista pewnie powstanie na dniach:))

Do góry