reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Natuszka Mój też zaczął chodzić mając nie całe dwa lata Ale u nas to są inne przyczyny

Manka sa w h&m ja pojadę po 10 lutym po ciuchy ciążowe spodnie ze dwie pary kurtkie i staniki, jedne spodnie już zamówiłam na allegro

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Natuszka w mother care SA ubrania ciazowa ale tylko w tych wiekszych sklepach. Ja kupowalam na necie tak na czuja. Mialam duzy problem ze spodniami bo ja to mikrus jestem a brzuch mialam ogromny. Z bluzeczkami juz mniejszy problem wystarczyl wiekszy rozmiar i odcinane pod biustem albo z duza iloscia streczu

Uo matko :D Wieczorem szybko zasnelam, rano mialam dzieci do rozparcelowania, siadlam teraz do kompa zeby na forum zerknac i pol godziny czytania :p

Ciezko za tematami nadazyc...
Ja jestem rocznik 84'
Dwie coreczki: 2012 i 2014
Tez na emigracji, ale kierunek poludnie Europy ;) (przyjechalam sie tu doedukowac w 2009, potem poznalam meza i juz w ogole mi sie nie chce wracac do Pl)

ja mam 173 cm wzrostu a w dniu porodu obwód brzucha miałam 140 tak wiec miałam sporo ciążowych w 1, a teraz pewnie lepiej nie będzie ;-)

140 to imponujacy wynik :-o Ja mam 180cm wzrostu i dzieci nie za duze, z tego co pamietam, to nawet do 100 nie dobilam z brzuchem.

I fajnie bylby miec tabelke, bo faktycznie ciezko ogaarnac tyle informacji na raz.

I u mnie pierwszy tydzien po tescie tez spokojnie, czulam sie az za dobrze i zaczelam swirowac, ze cos jest nie tak. Drugi tydzien z mdlosciami mnie uspokoil, teraz trzeci tydzien z mdlosciami leci i juz zaczynam miec troche dosc :p Niby nie wymiotuje, ale czuje, ze wystarczy zebym padla przed muszla na kolana i juz by samo poszlo :/

Bardzo staram sie nie stresowac, ale tez sie na nic nie nastawiam. Na pierwsza wizyte ide dopiero w poniedzialek, ale nie czuje zeby mi sie jakos bardzo dluzylo.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama
Nessi i ja jesteśmy Moderatorami.
Lista zostanie stworzona jeśli macie taka chęć, tylko warto by przedyskutować jak miałaby wyglądać i gdzie się znajdowac.
Nessi i ja na razie nie mamy do tego głowy bo obie dziś wizytujemy i stres jest. Ale już teraz możecie pisać swoje pomysły :)
Lista pewnie powstanie na dniach:))

Do góry