Anonimowa19
Fanka BB :)
Wychodzi na to, że jaTo moze w druga strone tez pytanie [emoji14] Ktora mamuska jest najmlodsza ?
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wychodzi na to, że jaTo moze w druga strone tez pytanie [emoji14] Ktora mamuska jest najmlodsza ?
Mamy tu chyba 19tke..super.. bo moją Lulu rodziłam w tym wieku [emoji4]To moze w druga strone tez pytanie [emoji14] Ktora mamuska jest najmlodsza ?
Super [emoji16]Wychodzi na to, że ja
SuperWychodzi na to, że ja
Będzie dobrze i tak myśl. Nie stresuj się. Dzisiaj zobaczysz serduszko :-)Dziewczyny po nocy okey, żadnych bóli, a tym bardziej krwawień... Ja nie wiem czy dam radę wytrzymać do tej 20... Już mnie strach zjada... [emoji3]
Mi się tak chce pić, że chyba piję więcej.. I wciąż do łazienki biegamDziewczyny wlewacie już w siebie te dwa litry wody dziennie? Jeśli tak to jakim sposobem? Ja nie mogę...pół litra licząc z kawą i herbatą to jest max. [emoji58]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom