reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny, mnie od jakiejś godz kłuje, albo pulsuje mi lewy jajnik... Dzisiaj w nocy ewentualnie jutro rano normalnie miałabym okres... I zawsze lewy jajnik mnie naparzał (tzn co drugi miesiąc i teraz właśnie by on wypadał) dzisiaj mam sądną noc... Aż się boję

eiktrjjge03lkilf.png

Magdalena777, moj synek tez jeszcze nie chodzi sam :) Przy meblach tylko i puszcza sie czasem na sekunde :)

Lola, dopiero dolaczylam wiec nie jestem w temacie [emoji14] To dopiero bedziesz robila test czy juz robilas ? :)

Dziewczyny, mnie od jakiejś godz kłuje, albo pulsuje mi lewy jajnik... Dzisiaj w nocy ewentualnie jutro rano normalnie miałabym okres... I zawsze lewy jajnik mnie naparzał (tzn co drugi miesiąc i teraz właśnie by on wypadał) dzisiaj mam sądną noc... Aż się boję

eiktrjjge03lkilf.png
Lola Ty dziś masz wizytę czy jutro?

No to jedziemy na tym samym wózku. Damy radę i fasolki też dadzą radę. :) A u gina miałaś już USG?
Dziewczyny czy podczas pierwszej wizyty gin Wam robił badanie ginekologiczne "ręczne" z naciskaniem brzucha? Ja właśnie jak w pierwszej ciąży trafiłam do szpitala z plamieniami to mi bardzo "miła" pani ginekolog takie "delikatne" badanie zrobiła. A mój gin mówi, że to za wcześnie i nie powinno się go robić w tak wczesnej ciąży.

Mialam usg i mialam tez badanie "reczne" wg niego gin okresla czy macica jest rozpulchniona,ale wszystko delikatnie,mam swojego zaufanego gina,ostatnio czesto sie z nim widze bo bylam tez na monitoringu
Ps wiadome bylo ,ze na usg nic nie bedzie nawet pecherzyka bo to bylo bodajrze 11-13 dni po owulacji[emoji4]
Generalnie tez sie martwie ,ale staram sie cieszyc kazda chwila ciazy[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Magdalena777, moj synek tez jeszcze nie chodzi sam :) Przy meblach tylko i puszcza sie czasem na sekunde :)

Lola, dopiero dolaczylam wiec nie jestem w temacie [emoji14] To dopiero bedziesz robila test czy juz robilas ? :)
Ja jestem w 8 tyg, tydz temu na USG lekarz widział tylko pęcherzyk i nic więcej... Niestety...

eiktrjjge03lkilf.png

Mialam usg i mialam tez badanie "reczne" wg niego gin okresla czy macica jest rozpulchniona,ale wszystko delikatnie,mam swojego zaufanego gina,ostatnio czesto sie z nim widze bo bylam tez na monitoringu
Ps wiadome bylo ,ze na usg nic nie bedzie nawet pecherzyka bo to bylo bodajrze 11-13 dni po owulacji[emoji4]
Generalnie tez sie martwie ,ale staram sie cieszyc kazda chwila ciazy[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz każdy inaczej. Mój gin (z wyglądu Plastuś skrzyżowany z Gargamelem w spodniach do kostek) ale bardzo spokojny i delikatny i ponoć bardzo dobry. Zobaczymy jak będzie na wizycie. Zaczęłam do niego chodzić dopiero po poronieniu.

reklama
Do góry