Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłam po tygodniu od krwawienia na kontroli i sie zmniejszył
Hej witaj u mnie nie było serduszka po takim czasie ale był zarodekCześć dziewczyny. Nieśmiało pytam czy mogę do Was dołączyć? OM 12.12, test pozytywny, ale jeszcze u lekarza nie byłam. To moja 2 ciąża. Lekarza mam na 23.01, myślicie że będzie już widać serduszko?
o tego nie wiedziałam. Ale ja zaraz po łyżeczkowaniu też chodziłam i byłam w pracy myślałam że będzie mnie boleć ale oprócz serca nie bolało nic.
luna daj znać po wiycie
Ja się we wrześniu dowiedziałam że będę w ciąży w październiku juz był koniec ta stratę będziemy zawsze nosiły głęboko w sobie. Ja mam jedno jedyne zjecie z tamtego czasu, zdjęcie usg pęcherzyka i mam oprawione w ramce stoi żebyśmy pamiętali.
Hej witaj u mnie nie było serduszka po takim czasie ale był zarodek