reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja się we wrześniu dowiedziałam że będę w ciąży w październiku juz był koniec :( ta stratę będziemy zawsze nosiły głęboko w sobie. Ja mam jedno jedyne zjecie z tamtego czasu, zdjęcie usg pęcherzyka i mam oprawione w ramce stoi żebyśmy pamiętali.
Mój synek mówi ze jego "siostra" bawi się teraz z dziadkami i naszymi owczarkami.

Jakiś czas temu oglądałam film w kinie "Niebo istnieje.. naprawdę" i tam jest taki motyw, że chłopczyk widział niebo i powiedział rodzicom, że spotkał tam siostrę, którą matka straciła i o której nie wiedział.
Bardzo płakałam ale potem jakoś w sercu mam nadzieje, że spotkam tą moją dziecinkę kiedyś tam [emoji5]
Może to naiwne ale jakoś mi łatwiej

reklama
Jakiś czas temu oglądałam film w kinie "Niebo istnieje.. naprawdę" i tam jest taki motyw, że chłopczyk widział niebo i powiedział rodzicom, że spotkał tam siostrę, którą matka straciła i o której nie wiedział.
Bardzo płakałam ale potem jakoś w sercu mam nadzieje, że spotkam tą moją dziecinkę kiedyś tam [emoji5]

Znam.to ! Nawet ostatnio o tym mówiłam mężowi. To było bardzo wzruszające. Ja też tak wolę myśleć że kiedyś ja/jego przytule a teraz opiekuje się nią mój tata.

Kurczę, to nie wiem czy nie za szybko się umówiłam na wizytę. Ale lekarz u którego chce prowadzic ciąże będzie potem dopiero 6 lutego.
Myślę że możesz iść tylko ważne że jeśli w razie jakbyś nic nie zobaczyła albo zarodek bez serduszka żebyś się nie nakrecala;) ja pierw zobaczyłam tylko zarodek a po dwóch tygodniach już pięknie biło serduszko:)

Mi ksiadz w środe po kolędzie powiedział, że moje dwa aniołki czuwają nade mną i nad tym maleństwem tam z góry.. ogólnie tak jakoś podszedł psychologicznie do tematu, ze duzo sobie w glowie ułożyłam na nowo... Wierzę,że moje Maleństwa są obok nas

reklama
Do góry