reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Millo [emoji26][emoji26][emoji26] kochana, jest mi tak strasznie przykro, ze nie potrafię tego wyrazić słowami [emoji17]
Trzymaj sie... i jedz do szpitala koniecznie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milo nie chce Ci robic nadziei ale jak ja mialam dwa tyg krwawienie tez mialam skurcze i tez krew jak na okres poszla a okazalo sie ze to krwiak pekl... Prosze dla swojeGo dobra jedz do szpitala, zeby stan zapalny w razie czego sie nie zrobil.... :(

Emzilka ale w sobote nie bylo zarodka ani cialka zoltkowego.U mnie to na pewno to;(poki co nie mam jak pojechac..maz w Holandii a rodzina w pracy

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo ja też byłam sama z dziećmi przyjechało po mnie pogotowie A dziecko do sąsiadki lub jakiejkolwiek rodziny do mnie wtedy przyjechały męża siostry powinnaś pojechać do szpitala upewnić się czy to na pewno to :( A jak to :( to muszą cię sprawdzić I oczyścić żeby stanu zapalnego groźnego dla życia nie dostala

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimitii dziekuje.Siostra sie zwolni z pracy jak cos.Zadzwonie po 9 do ginki swojej i zobacze co powie.Wole dac czas organizmowi by sie sam oczyscil niz byc lyzeczkowana bo wtedy jest gorzej..

Dziekuje Kochane za wsparcie:*nie spodziewalam sie takiego odzewu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry