naticzek
Fanka BB :)
Tak chyba 6+5możliwe
A który masz tydzien? coś już ponad 6 chyba, co?
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak chyba 6+5możliwe
A który masz tydzien? coś już ponad 6 chyba, co?
Aż mnie brzuch boli..tak bardzo mi przykro. Bądź dzielna i nie poddawaj się .Chcialam się z Wami pozegnac..Własnie poroniłam;(Straciłam moją ciąze;(Tak bardzo mi zle..Radosc byla taka krotka.Maz dostal pod choinke test ciazowy..mam nagrany filmik jak placze ze szczescia;(..
Zycze Wam spokojnych ciaz i szczesliwych rozwiązan!!!:*
Nimitii:*szkoda ze nie bylo nam dane sie blizej poznac.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Na czym wychodzi ten krwiaczek? Na usg?Dziewczyny zrobili mi badania zanim wyjdę i co...I krwiaczek..Mały ale jest ... Leżeć w domu i czekać...
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro Kochana[emoji17] jedz do szpitala i niech sprawdza czy wszystko jest w porzadku. Przytulam Cie mocno[emoji17]Chcialam się z Wami pozegnac..Własnie poroniłam;(Straciłam moją ciąze;(Tak bardzo mi zle..Radosc byla taka krotka.Maz dostal pod choinke test ciazowy..mam nagrany filmik jak placze ze szczescia;(..
Zycze Wam spokojnych ciaz i szczesliwych rozwiązan!!!:*
Nimitii:*szkoda ze nie bylo nam dane sie blizej poznac.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom