Nimi trzymam kciuki za jutrzejszą betę.
Kate86 za Twoją również.
Lola powodzenia. Moja też zejdzie na zawał. Najpierw muszę się ja psychicznie nastawić bo czeka mnie niezła przeprawa z nią.
Leeleeth też kupię jutro nospe, luteine i magnez bo muszę być na chodzie a te bóle bardzo mnie niepokoją.
Ja też nie wiem jak z wizytą zrobić. Po pierwsze to nie mam wybranego gina bo odkąd się przeprowadziliśmy to u żadnego nie byłam, bo nie miałam potrzeby. Kusi mnie trochę znajomy gin który pracuje w moim szpitalu. Poza tym ma swoją przychodnie w miejscowości obok mnie. Tylko że ja nigdy do faceta nie chodziłam i jakoś mi dziwnie. Tym bardziej że mnie zna, bo pracowałam z nim trochę jak byłam na stażu. Ale z drugiego dnia strony to byłby zawsze pod ręką i w każdej chwili mogłabym do niego wejść nawet w szpitalu w razie wątpliwości. Jeszcze jednego biorę pod uwagę który do nas na dyżury przyjeżdża. To znowu jest kolega mojej koleżanki z pracy, młody ale podobno bardzo sympatyczny i pomocny. Ech sama nie wiem. No a jak się już w końcu zdecyduje to nie wiem na kiedy się umawiać. U mnie dopiero jutro 4t0d czyli jeszcze z dobre dwa tygodnie powinnam poczekać żeby serduszko zobaczyć. Do tego gina z oddziału przekonuje mnie jeszcze to że mogę do niego po prostu zajrzeć np za tydzień i poprosić o usg a potem po 6 tygodniu umówić na normalną wizytę do gabinetu. W poprzednich ciazach nie robił mi żadnego problemu jak przyszłam i powiedziałam że mam dodatni test i czy może mi zrobić szybkie usg dla potwierdzenia. Zrobił bez żadnego ale. A przecież nie prowadziłam u niego ciąży. Przepraszam że się tak rozpisałem.
Napisane na SM-A510F w aplikacji
Forum BabyBoom