reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Co do psów to niestety mam agresywnego pekińczyka w domu. Każde dziecko jak przychodzi to warczy na niego i kły pokazuje. Ostatnio też mnie zaatakował no chciałam go dać do innego pokoju by umyć panele... to wściekliźny dostał... do tego to nasz stały monitoring w oknie...
Nie daj boshe... ktoś wjedzie na podwórko czy coś to już szczeka ze nie da się uspokoić wiec nie wyobrażam sobie jak dziecko uśpie a on zacznie szczekac... :/

Mój mąż wie, moja mama i dwie koleżanki z pracy ;) na razie więcej nie mówimy póki na 200% pewni nie będziemy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi podaj mi namiary na priv
My mamy husky ma 6 lat, jest z nami od lipca bo poprzednia wlascicielka chciała go uśpić bo byl juz niepotrzebny. A jest piękny, grzeczny i co najważniejsze nie szczeka tylko mówi.
Ja powiedziałam tylko mojej mamie babci i mężowi. Narazie nie będę sie tym chwalić dopóki nie zobaczę bijącego serduszka.

U mnie wiem tylko ja partner i moja zastępczyni w pracy. Rodzicom chcę powiedzieć po kolejnej wizycie , ich reakcja spędza mi sen z powiek ;( niby mam 23 lata umowę na stałe dobra pensje ... Tak samo jak mój chłopak. Ale moja mama jest nieprzewidywalna i dodatkowo nie przepada za moim chłopakiem więc obawiam się jej reakcji...

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wiem tylko ja partner i moja zastępczyni w pracy. Rodzicom chcę powiedzieć po kolejnej wizycie , ich reakcja spędza mi sen z powiek ;( niby mam 23 lata umowę na stałe dobra pensje ... Tak samo jak mój chłopak. Ale moja mama jest nieprzewidywalna i dodatkowo nie przepada za moim chłopakiem więc obawiam się jej reakcji...

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom
Olkaa ja w 1 ciążę zaszłam mając jeszcze 19 lat, też się martwiłam reakcją rodziców, chciałam zrzucić ciężar powiedzenia im na mojego M, ale tak siedział, siedział i ani me ani be, końcu się wkurzyłam i mówię "Mamo, tato zabijecie mnie, ale jestem w ciąży" :-D Później oczywiście nastąpiła przemowa, a co ze studiami itd. itp. - po tygodniu kupili pierwsze śpioszki ;p

Kurde mam taki cholerny problem. :(
Sama nie wiem czy pakować się w takie bagno... prawnicy itp.
Na wsi mam domek i dwa duże hektary ziemi... okazało się, że wszystko zostało zapisane juz na innego gościa a w dokumentach nie ma mojego ojca (tak jakby się nie urodzil) i teraz rozmawiałam z mama ze jakbym podała go do sądu... to miałabym sprawę wygrana... ze musieli by spłacić mnie i rodzeństwo... I teraz nie wiem... walczyć o to czy nie? :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam kiedyś opinię o piciu coli na tym forum właśnie ...zdania były podzielone, ale najbardziej przemawiało za mną:

Pomijam fakt, że będąc w ciąży w szpitalu na obserwacji każda ciężarna miała przy łóżku butelkę coli i lekarze nie ganiali za to :)

Ja jestem uzależniona od koli i w obydwu ciążach piłam hektolitry. Jedynie na poczatku drugiej ciazy zwracalam uwage na to ile pije zeby nie przekroczyc tego limitu chyba 300 miligramow kofeiny na dzien, ktory to wedlug niektorych badan troche zwieksza ryzyko poronienia. Po 12 tyg pilam ile chcialam i bylo to duzo. Wiem ze moze nie mam sie czym chwalic ale to moja jedyna uzywka, nie moge sobie absolutnie wszystkiego odmowic. Prawda jest taka ze w koli nic takiego nie ma oprocz 98 procent wody, masy cukru, troche karmelu, kofeiny i konserwantow ktore sa we wszystkich innych produktach ze sklepu.

reklama
Do góry