reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ma któraś z Was w domu kota,a jeśli tak to czy też zachowuje się inaczej?? Do tej pory myślałam, że opowieści o tym jak to koty genialnie wyczuwają ciążę, to jakieś bujdy na resorach, a tymczasem mój niedotykalski od roku kot od 2 tygodni przyłazi do łóżka jak tylko się w nim położę i mogę go pieścić do woli , zresztą teraz jeden śpi mi w nogach a drugi przy boku ;p

reklama
Ma któraś z Was w domu kota,a jeśli tak to czy też zachowuje się inaczej?? Do tej pory myślałam, że opowieści o tym jak to koty genialnie wyczuwają ciążę, to jakieś bujdy na resorach, a tymczasem mój niedotykalski od roku kot od 2 tygodni przyłazi do łóżka jak tylko się w nim położę i mogę go pieścić do woli , zresztą teraz jeden śpi mi w nogach a drugi przy boku ;p
Kota nie mam ale mój pies nie odstępuje mnie na krok [emoji14] wyczuł prędzej ciążę niż ja: p jak moja bratowa była w ciąży to też za nią chodziła krok w krok :) także ciążę na razie potwierdziły testy beta hcg i mój pies;) ginekolog kazał przyjść 17go:)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja kotka kładzie sie mi na udach i tuli do brzusia, przed ciąża tego nie robiła. Taki mój detektor ciąży [emoji5][emoji173]️
bd6b5a5a218e8752a8099a0c15cb5985.jpg

w57v9jcg8ygytwh4.png

Jak fajnie, że nie tylko ja z prywatną strażą:) Oczywiście już pierwsze pytanie co zamierzamy zrobić z kotami jak się dziecko urodzi padło ;/

reklama
Do góry