reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny gratulacje! Ja mam ogromna nadzieje ze do Was dolacze, moja droga do ciazy jest bardzo trudna i dluga, niestety nic naturalnie u mnie sie niedzieje. Ide na bete w poniedzialek. Mam ogromna nadzieje ze do Was dolacze. Gratulacje jeszcze raz!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nevka, nie znam sie na tych prawach i przepisach ale jeżeli cos Ci sie z tego bedzie należało to pewnie ze warto o to walczyć bynajmniej ja bym sie starała [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, że jak moi dziadkowie spisywali testament i zapisywali mojej mamie mieszkanie, to właśnie prawnik mówił, że mimo testamentu jej brat może iść do sądu bo ma prawo do zachowku. Mieszkanie dziadkom kupili moi rodzice, więc wujek się zrzekł notarialnie prawa do mieszkania za życia dziadków i dopiero wtedy była pewność, że mieszkanie w 100% trafi do moich rodziców.

Wiem, że jak moi dziadkowie spisywali testament i zapisywali mojej mamie mieszkanie, to właśnie prawnik mówił, że mimo testamentu jej brat może iść do sądu bo ma prawo do zachowku. Mieszkanie dziadkom kupili moi rodzice, więc wujek się zrzekł notarialnie prawa do mieszkania za życia dziadków i dopiero wtedy była pewność, że mieszkanie w 100% trafi do moich rodziców.
Tak to prawda też się spotkalam za taką sytuacją

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepsze jest to ze zaczynają mnie cisnąc wszystkie spodnie i bluzki :/ :/

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo :D W dresiach gumkę przecięłam :D Mam jakieś 2 kg do przodu ..
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    113,5 KB · Wyświetleń: 524
reklama
Tez weszłam dzisiaj na wagę i + 2 kg tylko ze u mnie jest oponka.. bo grubsza jestem... I normalnie aż czuje jak mi się skóra naciągana :/

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry