reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Czytałam kiedyś opinię o piciu coli na tym forum właśnie ...zdania były podzielone, ale najbardziej przemawiało za mną:

Pomijam fakt, że będąc w ciąży w szpitalu na obserwacji każda ciężarna miała przy łóżku butelkę coli i lekarze nie ganiali za to :)
Jestem tego samego zdania jeśli chodzi o cole to chodzi o to ze jest mega slodzona i gazowana.. i temu niby są przeciwskazania. . W pierwszej ciąży tak uważałam i się nie udało wiec teraz mam to gdzieś niczym się nie przejmuje i ten psychiczny spokój... a bałam się za będzie odwrotnie ze będzie panika teraz to sobie odpuściłam co ma być to będzie :)

reklama
Nessi wiadomo że nie u każdego się ta beta sprawdzi, u mnie właśnie momentalnie się zatrzymała na ok. 21000
U mnie lekarz każde sprawdzać przyrost tylko jak coś jest nie tak ...
Wychodzi z założenia, że stres w okresie oczekiwania na wyniki nie jest dobry ...
Ale co lekarz kochana to opinia ...

No właśnie o ten spokój chodzi, teraz już na luzie czekam do wizyty chociaż wiadomo że jeszcze dużo czasu do końca i (odpukać) za miesiąc czy dwa też mogą się różne rzeczy wydarzyć, ale tyle co wiem w tej chwili mi wystarczy ;) Następny raz już nie zamierzam robić ;)

Mój tata stamtąd pochodzi i mam tam dużą rodzinę [emoji7]

eiktrjjge03lkilf.png
No to na kawę zapraszam :) może kiedyś będziesz w tych stronach :)

witam sie i ja :)
dzis mam chrzciny i jestem chrzestną, ciezko bedzie wystac w kosciele przez te glupie mdlosci. Dzis juz niby lepiej jak wczoraj ale i tak mega osłabiona jestem. Dzieciaki od rana dokazują.
Nie wiem jak ja wroce w poniedzialek do pracy

Polecam wypicie rano mięty, nawet posłodzonej gdy tylko wstaniesz z łóżka [emoji5] sposób mojej mamuśki [emoji6] lub imbiru

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie uwierzycie, dziś wzięło mnie na kwaśne, właśnie zaczynam robić łazanki i do tego kupiłam litr soku z kwaśnej kapusty [emoji51][emoji16] juz pół wypite [emoji16] ale podobno zdrowy i ma duzo witamin wiec polecam [emoji106]

reklama
Dziewczyny nie uwierzycie, dziś wzięło mnie na kwaśne, właśnie zaczynam robić łazanki i do tego kupiłam litr soku z kwaśnej kapusty [emoji51][emoji16] juz pół wypite [emoji16] ale podobno zdrowy i ma duzo witamin wiec polecam [emoji106]

Ja też ostatnio 2 szklanki soku z kapusty wypiłam, ale po jakiejś godzinie zaczęłam żałować :p

Do góry