reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzisiaj odebrałam świadectwo pracy, zaszłam w ciążę na wypowiedzeniu więc jak pójdę do lekarza to wyproszę zaświadczenie o wieku ciąży i będę walczyła o przywrócenie do pracy i unieważnienie wypowiedzenia i świadectwa pracy, pracowałam w urzędzie pracy a umowę miałam na czas określony od maja 2016 do maja 2017, wszystko sprawdziłam, powinni mnie przywrócić, oczywiście pójdę na zwolnienie bo jakoś nie wyobrażam sobie powrotu, i do końca ciąży powinni mi umowę przedłużyć a macierzyński to już zus, najważniejsze teraz to wizyta u lekarza i aby wszystko było ok, ale jeszcze trochę, bo ostatnią @ miałam 4 grudnia a cykle mam 25-26 dniowe

Millo ten 31 to tak trochę z zapasem, miałam jutro testować ale nie wytrzymałam
Dzisiaj jeszcze dzwoniłam do dwóch potencjalnych pracodawców i odmówiłam podjęcia pracy po tym jak odebrałam betę, bo do dzisiaj miałam się zdecydować
Swoją drogą to nie wiedziałam, że jest tyle pracy a jak ktoś Cię jeszcze poleci, tylko te obie propozycje wiązały się z dojazdem i to po jakieś 25-28 km w jedną stonę

Ostatnia edycja:
Wychodzi na to, że 12.01 będzie 6t4d . Będzie juz serduszko??

U mnie cały czas były bolesne owulacje. :/

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej powinno byc. W poprzedniej ciazy w 6t1d u mnie juz bylo slychac serduszko. Ja w przyszlym tyg bede testowac. Jesli sie uda tez bede wrzesniowka:) chcialabym dolaczyc jesli bedzie mi dane:)

Witam nowe dziewczyny [emoji4]
Nie całą godzinkę temu wróciłam z pracy i stwierdzam, że już się do tego nie nadaję... Wszystko mnie boli, a praktycznie to za dużo nie robiłam, bo wyręczała mnie koleżanka, a gdzie tam koniec... [emoji3]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry