reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No my od lipca do października co miesiąc, więc 4 ;-) Ale my od 2012 roku jesteśmy w weselnym ciągu, już kilkanaście zaliczyliśmy ;-)Na dwa ostatnie nie mamy co liczyć, może się uda być na ślubach:-) I dzieciątka w najbliższej rodzinie też mają być 4 :p

Hej, tak bardzo chciałam do was dołączyć i ......
WP_20161229_06_17_38_Pro.jpg

Test robiłam wczoraj a dzisiaj betę
Yupiii, teraz czekać na wizytę
Ja to dopiero mam skomplikowaną sytuację z pracą
Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluje
A piszecie tyle że czytałam chyba z godzinę ale to bardzo dobrze

Załączniki

• WP_20161229_06_17_38_Pro.jpg
    WP_20161229_06_17_38_Pro.jpg
    553 KB · Wyświetleń: 892
Nevka co masz na mysli?:> odpadnie bo nie pojde przeciez po porodzie tancowac:p

Wow tak wczesnie za mąz.Szacun:)i zazdroszcze takiej silnej milosci!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słuchaj innego wyboru nie miał ;d inna by go już nie chciała hahaha ;)
Żartuje oczywiście ;)
Pierwsza miłość ;)

Jeszcze dużo wesel będziecie mieli ;) to i dzidziuś się pobawi :)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry