reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Buuu...:( Będziesz chciała pogadać, to pisz ...:(
Dzięki kochana :*
Aaaa juz nie ma nawet o kim... Zazdrość, zawiść i malostkowosc ja zabijają od środka i niedługo pewnie zabija ale to już nie moja brocha. Życzę jej dużo siły i pozytywnej energii:)
I to nie mój mąż :D
Test mi za to humor poprawił :)

Cześć Dziewczyny!
Ja się przebudziłam o 6 na siusiu to przy okazji zrobiłam testa, żeby po raz kolejny upewnić się, że jestem w ciąży, bo nie mogę w to uwierzyć! [emoji4]
Problemów ze snem nie mam, ja mogłabym spać całą dobę, tylko czas mi nie pozwala [emoji17]
1483174421-aaaaaa.jpeg

Lola piekny test:)moj taki mocny jeszcze nie byl jak robilam w srode:)
CzarnaMadzia cokolwiek sie dzieje to wspolczuje..

Wy juz macie takie objawy?mdlosci itp?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Z tymi mdłościami... to ja jak na razie miałam tylko raz... przed wczoraj koleżance z pracy urodziła się wnuczka i wszystkim polała szampana, i ja żeby uniknąć podejrzeń napiłam się łyczka i to był błąd [emoji3]

Za to od 2/3dni swędzi mnie prawie całe ciało, myślicie, że to nagle od żelu pod prysznic?

eiktrjjge03lkilf.png

Z tymi mdłościami... to ja jak na razie miałam tylko raz... przed wczoraj koleżance z pracy urodziła się wnuczka i wszystkim polała szampana, i ja żeby uniknąć podejrzeń napiłam się łyczka i to był błąd [emoji3]

Za to od 2/3dni swędzi mnie prawie całe ciało, myślicie, że to nagle od żelu pod prysznic?

eiktrjjge03lkilf.png

Pierwszy trymestr ciąży to czas, kiedy skóra najsilniej reaguje na składniki kosmetyków, również te, z którymi stykała się przed ciążą. Ma to związek z wyższym poziomem estrogenów, z którego powodu łatwiej dochodzi do reakcji alergicznych. Nadmiar estrogenów sprawia również, że gruczoły łojowe pracują wolniej, przez co zmniejsza się grubość ochronnego płaszcza lipidowego naskórka. Skóra w ciąży łatwiej się przesusza, co również jest przyczyną swędzenia ciała.

reklama
Do góry