CzarnaMadzia
Moderatorka
Cześć kochane!
A ciężki wieczór miałam :/
Szkoda gadać
A ja teraz kawę pije i się kapie.
Szkoda gadać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buuu... Będziesz chciała pogadać, to pisz ...Cześć kochane!
Szkoda gadać
Dzięki kochana :*Buuu... Będziesz chciała pogadać, to pisz ...
Z tymi objawami to różnie ...Lola piekny testmoj taki mocny jeszcze nie byl jak robilam w srode
CzarnaMadzia cokolwiek sie dzieje to wspolczuje..
Wy juz macie takie objawy?mdlosci itp?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Z tymi mdłościami... to ja jak na razie miałam tylko raz... przed wczoraj koleżance z pracy urodziła się wnuczka i wszystkim polała szampana, i ja żeby uniknąć podejrzeń napiłam się łyczka i to był błąd [emoji3]Lola piekny testmoj taki mocny jeszcze nie byl jak robilam w srode
Z tymi mdłościami... to ja jak na razie miałam tylko raz... przed wczoraj koleżance z pracy urodziła się wnuczka i wszystkim polała szampana, i ja żeby uniknąć podejrzeń napiłam się łyczka i to był błąd [emoji3]
Za to od 2/3dni swędzi mnie prawie całe ciało, myślicie, że to nagle od żelu pod prysznic?
Lola piekny testmoj taki mocny jeszcze nie byl jak robilam w srode