reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dopiero się wprowadzilam do nowego mieszkania i braki w asortymencie :/
Przed chwila latałam po dworzu z Gabrysiem a teraz czuję się taka zmęczona ze nie wiem. Zrobiłam sobie kawę dla ciezarnych i włączyłam synkowi bajkę.
Grzeczny jest to trochę poleze :)

reklama
Jaka to kawa dla ciężarnych ?:)
Ja ciśnieniowiec, od pierwszej ciąży mam pozwolenie na zwykłą fusiastą ...oczywiście nie mocną :)

Witam. 3 grudnia miałam okres, termin kolejnej miesiączki mam na 1 stycznia, od dwóch dni okropnie bolą mnie sutki, mam zawroty głowy, w święta prawie zemdlałam, w wigilie na bieliźnie miałam troszeczkę brązowej wydzieliny, brzuch mnie pobolewa tak na dole ale jakoś inaczej niż zwykle( chyba że sobie to wmawiam), jak narazie mdłości nie mam, robilam test dwa dni temu ale zrobilm go wieczorem i wyszedl negatywny, czy króraś też miałą takie objawy, jak myślicie? ;)

To zwykła inka z kawy zbożowej :)
Ja lubię kawę no ale muszę się ograniczyć do 1 dziennie ... za to zaczęłam pić czekolady, siorbaty, inkę właśnie ...

Witam. 3 grudnia miałam okres, termin kolejnej miesiączki mam na 1 stycznia, od dwóch dni okropnie bolą mnie sutki, mam zawroty głowy, w święta prawie zemdlałam, w wigilie na bieliźnie miałam troszeczkę brązowej wydzieliny, brzuch mnie pobolewa tak na dole ale jakoś inaczej niż zwykle( chyba że sobie to wmawiam), jak narazie mdłości nie mam, robilam test dwa dni temu ale zrobilm go wieczorem i wyszedl negatywny, czy króraś też miałą takie objawy, jak myślicie? ;)
Ty już miałaś podobnie miesiąc temu
zrobiłam test płytkowy wyszedł negatywny, piersi bolą tak że każde obtarcie sprawia ból do tego mam potworna zgage i zawroty głowy sama nie wiem co o tym myslec

Co miesiąc będziesz pytać ?
Zrób bete i będziesz wiedzieć ...na 99999999,9% nie mam pojęcia czy jesteś w ciąży czy nie...

reklama
Teraz to już przesadziłaś, mądrujesz się jak nie wiem, inne kobiety też starają się o dziecko i jak zapytaja to nie ma problemu a jak ja zapytam to jakieś wielkie ale jest, jak każda z was pragne mieć dziecko dlatego doszukuje się objawów we wszystkim.

Do góry