reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Witam. 3 grudnia miałam okres, termin kolejnej miesiączki mam na 1 stycznia, od dwóch dni okropnie bolą mnie sutki, mam zawroty głowy, w święta prawie zemdlałam, w wigilie na bieliźnie miałam troszeczkę brązowej wydzieliny, brzuch mnie pobolewa tak na dole ale jakoś inaczej niż zwykle( chyba że sobie to wmawiam), jak narazie mdłości nie mam, robilam test dwa dni temu ale zrobilm go wieczorem i wyszedl negatywny, czy króraś też miałą takie objawy, jak myślicie? ;)

Ja to w ogóle objawów ciąży nie miałam i nie mam wiec nie pomogę.
Jedno Ci mogę poradzić: test lub beta prawde Ci powie.

reklama
Teraz to już przesadziłaś, mądrujesz się jak nie wiem, inne kobiety też starają się o dziecko i jak zapytaja to nie ma problemu a jak ja zapytam to jakieś wielkie ale jest, jak każda z was pragne mieć dziecko dlatego doszukuje się objawów we wszystkim.
To idź do gina ....albo na bete, a nie pytania zadajesz oczekując odpowiedzi po ''domniemanych objawach''. .. .. Skoro test Ci nie odpowiedział na nurtujące pytanie, to tym bardziej żadna z Nas tego nie zrobi za niego..

Madzia - mnie też głowa boli :/ ale okłady sobie robie. Namaczam mały ręcznik i lepsza ulga. ;)
Nie chce się faszerowac tabletkami :( za dużo ich mam.. :(

Laski jakie plany na jutrzejsze szaleństwo? Ja kapcie,pilot,jedzonko na stole :) czy pozwolicie sobie na łyk szampana? Powiem szczerze,że jak teraz intensywnie dzialalismy nad bobo to wypilam dwa szampany ( taki sobie zrobiliśmy wieczór ) a na drugi dzień z kacem na 6 do pracy ...dlatego teraz patrzeć na niego nie mogę :)

Kurcze My tak z mężem się zastanawiamy... czy jechać do Wrocławia? Czy Katowice? Ewentualnie Warszawa? :p hihi.

Ja jutro pije picollo truskawkowe :p
Do tego mąż dzisiaj mięsko marynuje i robimy sobie kubeczek ala KFC :D . I oczywiście w łóżku ;)
Mieliśmy iść do brata mojego... ale że wyszło jak wyszło to nie chce ryzykować... I mąż powiedział ze połamaŁo mnie tak ze z łóżka nie mogę zejść :p i przynajmniej spokój mamy ;)

Hejcia;)Chcialabym i ja do Was dołączyć:) 22 grudnia ujrzałam swoje wymarzone 2 kreseczki:)beta rosnie takze wrzesień 2017 bedzie ciekawy hihi

Millo gratki, im nas więcej tym weselej :)

A ja chyba znów zacznę świrować że objawów jakoś mało, spokojniejsza bym była gdyby coś się działo ;)

No i już w przyszłym tygodniu muszę zrobić krzywą cukrową, bo w poprzedniej ciąży gin powiedział że zwykły cukier wyszedł mi na granicach normy i miał to zaznaczone w komputerze. Może sobie strzelę betę przy okazji :p

reklama
Do góry