reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Zamowilam detector tetna bo sie oplacalo za100 zl z tym wtswietlaczem odrazu ;)

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
Hej dziewczynki.
Ja dzis znow mam plamienia. Dzwonilam do swojego lekarza i kazalal zazywac duphaston 3x2 tabletki. Mam nadzieje, ze pomoze, bo za chwile chyba osiwieje.

f2w3yx8d8eesu797.png
Zobacz czy plamienie nie pokrywa się z terminem kolejnej miesiączki.
Ja przez kilka dni plamilam w tym okresie, tylko juz nie chciałam o tym pisać na wątku żeby nikogo nie stresować.

No to super:) My na razie myślimy nad wynajęciem czegoś większego bo tutaj powoli dostaję klaustrofobii ;) znalazłam super mieszkanie w kamienicy, taka przestrzeń, coś pięknego, niestety mój mąż nie podziela mojego entuzjazmu, bo wysokie bo jak to w zimie ogrzać bla bla bla ;p Jeszcze przez rok trzyma nas niestety przedszkole, 10 minut piechotą od naszego osiedla, a przenieść nie ma jak.
Ile w waszym rejonie kosztuje wynajem takiego mieszkania?

Z tym grzaniem to niestety Twój mąż ma rację :/ Moja siostra wynajmowala w Warszawie mieszkanie w kamienicy i w zimie nie dało się jego dogrzac.
A powiesz coś więcej o tym mieszkaniu? Jaka powierzchnia, ile pokoi, jaki rozkład?:)
W tej kamienicy 3 pokoje 70m2 za 1200 zł +media, a teraz płacimy za 35 m2, 2 malutkie pokoje 933 zł+ media, jeszcze jak łóżeczko dojdzie to już całkiem ciasno będzie.

Wczoraj sie wazylam 62.6 a dzisiaj juz 62.2 I z dnia na dzien coraz mniej...troche sie martwie

2nn3w1d3vu1uo7f6.png
A w oba dni się rano ważyłaś?

Ja niczego nie kupuje żadnych detektorów...dla mnie to niepotrzebny stres.Wolę zrobić sobie jakąś przyjemność i się zrelaksować :) A propos wydatków to zbliżają się Walentynki i nie mam pomysłu co by tu mojemu Ł kupić :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
mojemu zamówię książkę skoro i tak ją chciał to przynajmniej prezent mam z głowy ;p

Ostatnia edycja:
Ja wlasnie na zakupy soe wybieram.My Z Warszawy i tez przed przeprowadzka. idziemy dzisiaj ogladac mieszkanie blisko przedszkola i zlobka gdzie chodza nasze skarby.mam nadzieje ze uda nam soe wynajac i bedzie warte zachodu. 1800 ze wszystkim.2 pokoje. Zdjec nie widzialam wiec troche sie boje czy nam sie spodoba. Ale lokalizacja dla nas rewelacyjna i zgadzaja sie na dzieci... A niestety przy dzieciach nie chca wynajmowac :/ trzymajcie kciuki aby sie udalo

Co do plamien to nie pomoge.odpoczywaj duzo i biesz dupka.Ja jedyne plamienoe jakie mialam to chyba przy implantacji 4 dni trwalo :/ a jak poszlam do giba bo sie martwilam ze cos jest nie tak a testy pozytywne to ustaly i noc noe widzial. Haha

Ja detektor tez planuje kupic.ale nie po to by to byla jakas wyrocznoa dla mnoe ,tylko dlatego by moc sobie posluchac i wiedziec ze serduszko bije.przy okazji moje dzieci tez beda mogly posluchac brata albo siostry :) obiecalam juz mojej corci ze na usg ja zabiore. Wczoraj jej powiedzialam ze bedzie miala kolejne rodzenstwo ,to byla w szoku :) hehe. Ale nie chce nic ukrywac przed nia .niech wie ,ze musi mi teraz pomagac.zaproponowala nawet ze bedzie bratu pampersy zmieniac haha abym sie nie przemeczala :) poza tym noech funkcjonuje w tym wszystkim,niech czuje ze jest bardzo wazna :)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry