agunia2301
Fanka BB :)
Zamowilam detector tetna bo sie oplacalo za100 zl z tym wtswietlaczem odrazu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz czy plamienie nie pokrywa się z terminem kolejnej miesiączki.Hej dziewczynki.
Ja dzis znow mam plamienia. Dzwonilam do swojego lekarza i kazalal zazywac duphaston 3x2 tabletki. Mam nadzieje, ze pomoze, bo za chwile chyba osiwieje.
Ile w waszym rejonie kosztuje wynajem takiego mieszkania?No to super My na razie myślimy nad wynajęciem czegoś większego bo tutaj powoli dostaję klaustrofobii znalazłam super mieszkanie w kamienicy, taka przestrzeń, coś pięknego, niestety mój mąż nie podziela mojego entuzjazmu, bo wysokie bo jak to w zimie ogrzać bla bla bla ;p Jeszcze przez rok trzyma nas niestety przedszkole, 10 minut piechotą od naszego osiedla, a przenieść nie ma jak.
No mozliwe zeby mi wypadala teraz kolejna miesiaczka. Ale przy pierwszym terminie nic takiego nie mialam.Zobacz czy plamienie nie pokrywa się z terminem kolejnej miesiączki.
Ja przez kilka dni plamilam w tym okresie, tylko juz nie chciałam o tym pisać na wątku żeby nikogo nie stresować.
W tej kamienicy 3 pokoje 70m2 za 1200 zł +media, a teraz płacimy za 35 m2, 2 malutkie pokoje 933 zł+ media, jeszcze jak łóżeczko dojdzie to już całkiem ciasno będzie.Z tym grzaniem to niestety Twój mąż ma rację :/ Moja siostra wynajmowala w Warszawie mieszkanie w kamienicy i w zimie nie dało się jego dogrzac.
A powiesz coś więcej o tym mieszkaniu? Jaka powierzchnia, ile pokoi, jaki rozkład?
A w oba dni się rano ważyłaś?Wczoraj sie wazylam 62.6 a dzisiaj juz 62.2 I z dnia na dzien coraz mniej...troche sie martwie
mojemu zamówię książkę skoro i tak ją chciał to przynajmniej prezent mam z głowy ;pJa niczego nie kupuje żadnych detektorów...dla mnie to niepotrzebny stres.Wolę zrobić sobie jakąś przyjemność i się zrelaksować A propos wydatków to zbliżają się Walentynki i nie mam pomysłu co by tu mojemu Ł kupić
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak z rana .A w oba dni się rano ważyłaś?
mojemu zamówię książkę skoro i tak ją chciał to przynajmniej prezent mam z głowy ;p