reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Alcarin gratuluje wizyty

Ja wstałam chora niby bez temp ale kaszel katar i cala spocona. Czekam na dziadków co małego wezma do przedszkola A ja wrócę do łóżka.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Marcia331 nie mów mi o jedzeniu... bo mnie tak ssie że masakra a właśnie jadę na badania [emoji21][emoji58][emoji23]

Zooska kuruj się kochana, kuruj [emoji8][emoji8][emoji8]

A wizytującym dzisiaj życzę samych pięknych [emoji173] [emoji9]

Witam sie przy porannej kawci. Donkonca tyg bede tak zawalona robota ,ze bewnie nie bede miala kiedy do Was zagladac. Oby do soboty...

Milego dnia Wam zycze.Biore sie do pracy.
I grzecznie mi tak.jak wroce to nie chce czytac zlych wiesci!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dupeczki :) dziś ogłaszam dzień bez złych wieści :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo tak , jestem zdecydowanie za:D

Ja w tym tygodniu wybieram się na betę ponownie zobaczyć czy ładnie przyrasta:) Jeszcze 22 dni do mojej wizyty i pierwszego spotkania z bobasem, coś mi się zdaje, że nie wytrzymam i pójdę szybciej:p

reklama
witam was dziewczyny, ja o dziwo dziś wstałam bez bólu i wszystko jest ok,
wizytę mam dopiero 21.02 więc jeszcze tyyyle czasu, a kolejną juz zarezerwowałam wczoraj na 16.03 - bo do mojego lekarza są długie terminy, jak robiłam termin na 4 tyg przed to mi dawali godz. 22 na wizytę :O więc wolałam 8 tyg. przez juz sobie zarezerować :D

Do góry