reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
To rzeczywiście te mieszkanie jest w o wiele lepszej cenie w porownaniu do obecnego, mam nadzieje ze tam nie ma żadnego haka:)
A teraz mieszkacie w trójkę?
w trójkę + dwa koty :D Ale Nadia jest alergikiem pokarmowym, więc do " normalnego" przedszkola jej nie poślę, tutaj ma swoją dietę, pilnują, żeby nie jadła tego czego nie może, a wozić ją co rano przez pół miasta jest bez sensu.

reklama
Agunia przepraszam... ale 99% Twoich postów to smuty i czarnowidztwo.
Teraz jeszcze detektor dojdzie i z tym zwiazane nowe problemy.
Dziewczyno, jesteś w ciąży!
Ciesz się tym a nie ciągle narzekaj.
Zobacz... wczoraj trzy wspaniałe kobiety być może stracą swoje największe marzenie.
Trochę pokory do zycia... proszę.
Co do wagi to takie wahania dzienne są w 200% normalne. I nie ma co tego przeżywac.
Niestety tu jest więcej takich osób,mam czasem wrażenie,że panuje tu ogólna panika i doszukiwanie problemów...skierowanie uwagi tylko na własne "ja" ...dlatego od dziś ograniczam swoje wpisy i omijam wypowiedzi tych co ciągle narzekają!!! Natomiast będę dopingować dziewczyny które również potrafią wesprzeć drugą osobę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny za kazdym razem odposuje dziewczyna ktorym jest ciezko wiec na mnie tez zawsze mozna liczyc. Ja w swoim zyciu zawsze jak tylko moglam.pomagalam innym ale niestety w druga strone to nie szlo moze dlatego te posty brzmialy tak smutno sorki jesli tak to wygladalo ja od dzis pozytywna energia bede tryskala ;))

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

Zreszta w 2 trymestrze mysle.ze bedziemy wszystkie bardziej wyluzowane I spokojniejsze ja ppstanowilan ze na usg biore mojego nawet jak bym miala z picka rozwalona lezec haha :)

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
Do góry