reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
@CzarnaMadzia Ty kiedy masz wizytę następna? Wszystkie formalności w bankach już załatwione?
Tak... myślałam że mnie wczoraj mąż zabije, tak go ludzie wkurzali :p
Wszyscy wiemy jak w Polsce załatwia sie sprawy urzędowe czy administracyjne.
Żeby jeszcze nie było za łatwo, od 9 do 16 wszystko zalatwialismy w trójkę, razem z naszym 1.5 rocznym synkiem.
Teściowa ma nas w dupie... pewnie dla swojego drugiego wnusia wziela by wolne w pracy.
Mieszkanie w każdym razie jest juz nasze, w tym tygodniu się meldujemy w nowym miescie ;)
Dziś mąż jedzie sam do notariusza i sprzedajemy kawalerkę :)
A wizytę mam jutro na 15 :)

reklama
Hej dziewczyny, wczoraj byl jakiś smutny dzień. Współczuję wszystkim dzieeczynom:-(

Ja dziś bez mdłości nawet, dermatolog oglądał moje uczulenie, zapisal leki i w koncu spalam w nocy, nic nie swedzialo.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak... myślałam że mnie wczoraj mąż zabije, tak go ludzie wkurzali :p
Wszyscy wiemy jak w Polsce załatwia sie sprawy urzędowe czy administracyjne.
Żeby jeszcze nie było za łatwo, od 9 do 16 wszystko zalatwialismy w trójkę, razem z naszym 1.5 rocznym synkiem.
Teściowa ma nas w dupie... pewnie dla swojego drugiego wnusia wziela by wolne w pracy.
Mieszkanie w każdym razie jest juz nasze, w tym tygodniu się meldujemy w nowym miescie ;)
Dziś mąż jedzie sam do notariusza i sprzedajemy kawalerkę :)
A wizytę mam jutro na 15 :)
No to super:) My na razie myślimy nad wynajęciem czegoś większego bo tutaj powoli dostaję klaustrofobii ;) znalazłam super mieszkanie w kamienicy, taka przestrzeń, coś pięknego, niestety mój mąż nie podziela mojego entuzjazmu, bo wysokie bo jak to w zimie ogrzać bla bla bla ;p Jeszcze przez rok trzyma nas niestety przedszkole, 10 minut piechotą od naszego osiedla, a przenieść nie ma jak.

Hej dziewczynki.
Ja dzis znow mam plamienia. Dzwonilam do swojego lekarza i kazalal zazywac duphaston 3x2 tabletki. Mam nadzieje, ze pomoze, bo za chwile chyba osiwieje.

f2w3yx8d8eesu797.png

Alcarin gratuluje wizyty

Ja wstałam chora niby bez temp ale kaszel katar i cala spocona. Czekam na dziadków co małego wezma do przedszkola A ja wrócę do łóżka.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrowka ja mam.gardlo chore rano wstalam nie moglam sliny przelknac
Mam to sama.strasznie sie denerwuje i wymyslam jakies bajki juz :/

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Marcia331 nie mów mi o jedzeniu... bo mnie tak ssie że masakra a właśnie jadę na badania [emoji21][emoji58][emoji23]

Zooska kuruj się kochana, kuruj [emoji8][emoji8][emoji8]

A wizytującym dzisiaj życzę samych pięknych [emoji173] [emoji9]

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
No to super:) My na razie myślimy nad wynajęciem czegoś większego bo tutaj powoli dostaję klaustrofobii ;) znalazłam super mieszkanie w kamienicy, taka przestrzeń, coś pięknego, niestety mój mąż nie podziela mojego entuzjazmu, bo wysokie bo jak to w zimie ogrzać bla bla bla ;p Jeszcze przez rok trzyma nas niestety przedszkole, 10 minut piechotą od naszego osiedla, a przenieść nie ma jak.
Z tym grzaniem to niestety Twój mąż ma rację :/ Moja siostra wynajmowala w Warszawie mieszkanie w kamienicy i w zimie nie dało się jego dogrzac.
A powiesz coś więcej o tym mieszkaniu? Jaka powierzchnia, ile pokoi, jaki rozkład?:)

Do góry