reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Mańki ja mieszkam teraz w Sycowie, to jak na Oleśnicę w stronę Warszawy

Moja mama pochodziła z wiochy spod Jelcza, a w samym Jelczu mam sporo rodziny, świat mały, co nie

Zazdroszczę wam własnych mieszkań, domów, ja po ślubie próbowałam mojego A namówić na kredyt, ale z jednej strony było to bez sensu bo mamy gdzie mieszkać, u teściowej, mamy cały dół, osobne mieszkanie, ale co swoje to swoje, i tak nie ma co narzekać

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie jakaś tragedia, wynik tylko 22,84. :(Chyba faktycznie coś z tą miesiączką mi się narobiło, dalej mam brązowe plamienia. I więcej w żadne pieprzone kreski nie uwierzę. Robiłam 4 testy i na każdym była widoczna kreska ale jaśniejsza. Idę później do gina niech na to zerknie. I ide ryczeć.:(:(:(

U mnie jakaś tragedia, wynik tylko 22,84. :(Chyba faktycznie coś z tą miesiączką mi się narobiło, dalej mam brązowe plamienia. I więcej w żadne pieprzone kreski nie uwierzę. Robiłam 4 testy i na każdym była widoczna kreska ale jaśniejsza. Idę później do gina niech na to zerknie. I ide ryczeć.:(:(:(

Przykro, tulę mocno! Lepiej idź do lekarza bo dziwne

f2w3rjjgpsehityp.png

A kiedy miałaś ostatnią miesiączke? Badałaś kiedyś prolaktynę i inne hormony? Jaką bete miałaś wcześniej?

Może jeszcze mała ciąża i dlatego beta niska, może miałaś późno owulacje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam pierwszą bete 20,5. Liczy się przyrost jeżeli o wynik krwi chodzi.

reklama
Do góry