reklama
Funia90
Fanka BB :)
justys0702
No cos tam mi sie przyplatalo. I chyba przez to mialam plamienia. Teraz juz jest czysto.Cześć kochane, przez kilka dni się nie odzywałam, bo na wszystko brakuje mi czasu a Wy produkujecie tyle postów że kopara opada! Rano zaliczyłam sobotnie sprzątanie, bo mieliśmy już gości, pralka już drugi z trzech kursów robi, zaraz biorę małą i jedziemy do sklepu, a potem laba
Wczoraj w pracy złapała mnie taka migrena że zastanawiałam się jak do domu dotrę, jeszcze trzeba było córę ze żłobka odebrać... Ale na szczęście w miarę szybko przeszło
Nevka kurczę, znowu szpital? Jakie masz to tsh?
Justyś a Ty masz jakaś infekcję że pimafucin?
Lilika gratulacje!
DorciaMamaOlka
Właśnie widziałam,że już się rozpisuja Fajnie niech zdrowo rosnąDziewczyny widzę ze październikowe mamy zaczęły wątek... a niedawno tu było pusciutko ale czas leci
Natuszka gratki! Ciesze się bardzo ze wszystko ok
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
EvEva
Właśnie widziałam,że już się rozpisuja Fajnie niech zdrowo rosną
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem tego samego zdania super ze ten czas tak leci zawsze się nazeka teraz się ciesze Dorcia my idziemy łeb w łeb
Dziewczyny widzę ze październikowe mamy zaczęły wątek... a niedawno tu było pusciutko ale czas leci
Natuszka gratki! Ciesze się bardzo ze wszystko ok
Fajnie[emoji16] juz nie jesteśmy ostatnie[emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
marcia331
Nataszka gratulacje [emoji3]
Nessi no by ty masz podwójna ciążę to i podwójne dolegliwości. Ale bardzo Ci współczuję.
Justyś dobrze ze plamienia ustaly. Oby już nic nie wróciło. Wyleczysz infekcje i będzie ok.
My właśnie do znajomych idziemy z chłopakami. Cały dzień dałam radę bez mdłości a teraz czuje ze mnie znowu bierze. Akurat jak w gości idziemy ehh.
Nessi no by ty masz podwójna ciążę to i podwójne dolegliwości. Ale bardzo Ci współczuję.
Justyś dobrze ze plamienia ustaly. Oby już nic nie wróciło. Wyleczysz infekcje i będzie ok.
My właśnie do znajomych idziemy z chłopakami. Cały dzień dałam radę bez mdłości a teraz czuje ze mnie znowu bierze. Akurat jak w gości idziemy ehh.
reklama
Natuszka - gratulacje !
U mnie plamienia ustały za to mdłości i wymioty się pojawiły ...siedzę i płaczę .. Nic nie pomaga ...
Ja się wykończę ...
W życiu nie myślałam, że tak źle będę tą ciążę przechodzić ...
Nessi kochana, przetrwamy[emoji123]
Ja tez w porównaniu do pierwszej ciazy to kiepściutko teraz, liczę ze to uczucie ze jestem autentycznie chora ( jak przy jakiejś jelitowce) od rana które kończy sie rzygiem lub nie, minie wkrótce bezpowrotnie. Czytałam w mojej Biblii what to expect, ze placenta po mału zaczyna przejmować juz funkcje naszego organizmu i teraz to ona bedzie odżywiać i chronić dzidzie, także burza hormonalna ma wkrótce wrzucić na luz.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom