reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Cześć laseczki [emoji8]

Ja właśnie skończyłam gotować kapuśniak, ale jeszcze frytki chyba zrobię, bo mi chodzą po głowie...

Musiałam ufarbować włosy, bo już wyglądałam tragicznie- swoje włosy mam ciemny brąz, a farbuje na popielate-białe, co prawda i tak darowałam sobie rozjaśnianie odrostów, ale przynajmniej może będę trochę lepiej wyglądać...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

eiktrjjge03lkilf.png
Mmm kapuśniak :D u mnie teściowa robi pieczone mmmmm :D

Ja juz przestałam farbowac [emoji14] najgorzej bo juz wszystkie rzęsy mi odpadły :( a nie wyleze 2h na leżance w jednej pozycji :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny,

Ostatnio mało mnie tu, nie nadążam za Wami, a to dlatego ze córcia w domu, M na wyjeździe a ja się czuje tragicznie. Najpierw zatoki, potem mi zlazło na krtań. Cały czas mnie mdli. Wczoraj na obiad upiekłam kurczaka, ziemniaczki, kalafior i zjadłam tylko ziemniaki z kalafiorem. Kurczak nie wchodził. Co zaczynam jeść to mnie mdli. Jak tak dalej pójdzie to zniknę.

Dzisiaj wizytuje i jedziemy razem z córcia. Mam nadzieje ze będzie wszystko w porządku.

Młoda od poniedziałku do przedszkola - obiecuje poprawę i postaram się z Wami więcej być. Przepraszam....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się
Nessi lekarze chyba też bezradni wobec tych plamień są i nawet gdyby wiedzieli od czego one są to i tak nic innego by nie zalecili na tym etapie jak leki i odpoczynek. Trzymam kciuki żeby przeszło.

Becia współczuję mdłości. U mnie odpukać na razie nie występują, oby tak dalej. Ale w poprzednich ciążach zaczynały mi się później tak od 8-9 tygodnia.

Ja wizytę mam dopiero w poniedziałek i już się doczekać nie mogę.

Powiedziałyście już rodzinie iw pracy o ciąży? Ja w pracy powiedziałam wczoraj bo musiałam - mam umowę do końca stycznia i rozmawialiśmy o przedłużeniu to by było głupio gdybym powiedziała na początku lutego. A że szefów mam spoko to problemów nie robili. Zastanawiam się kiedy dzieciom powiedzieć. Czy teraz po wizycie czy jeszcze zaczekać na wszelki wypadek.
Ja wizytę też w poniedziałek. Moi rodzice wiedzą kierowniczka też [emoji2]

Ja miałam na otwarto i sama nie wiem jak to będzie. Można chyba paracetamol brać jak macie mega bóle głowy. To chyba jedyny lek, który możemy. A takie uderzenia gorąca, albo zimna mam non stop [emoji1] nie ma się czym przejmować, hormony tak reagują.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I apap lekarz mi pozwolił.

Mmm kapuśniak :D u mnie teściowa robi pieczone mmmmm :D

Ja juz przestałam farbowac [emoji14] najgorzej bo juz wszystkie rzęsy mi odpadły :( a nie wyleze 2h na leżance w jednej pozycji :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też tylko jedna kępa została :( bardzo bym chciała Ale jak tu wylezec :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pyzunia86 nessi zadała moje pytanie hehe jak sie czujesz :) jak tam brzusio ja musze kupić spodnie bo kurde przytyłam 3 kg i sie juz nie mieszczę bo mnie opinają :/
Dzisiaj jestem okropnie marudna markotna i senna więc wybaczcie ale dzisiaj się będę mniej udzielała dobrze. Miłego dnia kochane.
Już 3 kg? Dla mnie ciąża to nadzieja ze moja waga wreszcie przekroczy 45 kg [emoji2]

Do góry