Karolcia89
Fanka BB :)
CzarnaMadzia jak by na to nie patrzyć... to samo życie [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiatropylne nie jestesmy a w niepokalane poczecie tez nie wierze wiec...CzarnaMadzia jak by na to nie patrzyć... to samo życie [emoji23]
My mamy ;-) na poprzednie walentynki kupiłam mu grę 50 rozkoszy nocy czy jakos tak i tam byl mini zestaw gadżetów ;-)Gie_er chyba trza będzie zabawki do łóżka wprowadzić [emoji23][emoji6]
Mój ma post od jakis 4 tygodni, bo jakos wcale nie mialam na to ochoty i nie moglam sie przelamac, jeszcze po moim jednym snie tym bardziej :/ A teraz jak mam na niego ochote to go nie ma - jak tu zyc?Ja tez mam tylko lechtaczkowy. Pochwowego nigdy nie mialam. Ale wystarcza mi to co mam.
A jesli chodzi o samozabawianie sie, to nie probowalam.
Teraz sie nie przytulam z Mezem, bo boli mnie brzuch i boje sie, zeby sie cos zlego nie stalo. Takze moj Maz ma post... [emoji5]
Moja córka ostatnio stwierdziła że mam w brzuszku Jezuska więc wiesz ;-)Wiatropylne nie jestesmy a w niepokalane poczecie tez nie wierze wiec...