Anonimowa19
Fanka BB :)
Zdarzylo sie kilka razy, ze nie, ale w wiekszosci stosunkow takZwsze masz pochwowy?
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdarzylo sie kilka razy, ze nie, ale w wiekszosci stosunkow takZwsze masz pochwowy?
Ahh te 25 ja też próbuję wszystkiego, tylko mojego męża najpierw muszę przekonać, póki co nie narzekaPochwowy?
A jest intensywniejszy od lechtaczkowego?
Nie wszystko z wami Oki
Mi się wydaje ze to musi w psychice leżeć... w sensie trzeba się mocno nakrecic i w głowie sobie jakams historie stworzyć.
I w trakcie seksu ciągle się jakimiś obrazami stymulować.... nie wiem tak mi się wydaje
Bo lechtaczkowego jest prosty
Tez musze sobie pomagać, ale ciagle sie uczę swojego ciała
Jak reaguje na różne rzeczy... zobaczymy
Ja jestem na wszystko otwarta
To jestes jedna z nielicznych ktora moze sie tym poszczycicZdarzylo sie kilka razy, ze nie, ale w wiekszosci stosunkow tak
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
Ja mam praktycznie za kazdym razem pochwowy. Nie da rady skonczyc sexu bez tego, bo oby dwoje musimy byc spelnieni natomiast nigdy nie mialam lechtaczkowego bo mam tak wrazliwa lechtaczke, ze mnie to drazni i laskocze jak moj mi ją dotyka...To jestes jedna z nielicznych ktora moze sie tym poszczycic
Hormony szalejanimitii ja się ważę codziennie, wtedy mi się łatwiej kontrolować. Bardziej mnie to motywuje do rozsądnego jedzenia.
Widzę, że z libido to tutaj nie mamy problemów