strasznie galopujecie dziewczyny
spróbuję nadrobić ale ciężko będzie
CzarnaMadzia pytałaś o moją sytuację - w dużym skrócie: w zeszłym roku odeszłam po wielu latach od człowieka, który robił mi pranie mózgu i spowodował że zupełnie straciłam wiarę w siebie, to w związku z tym mam teraz te wszystkie problemy emocjonalne, lęki i napady depresji...
mam teraz partnera, który jest moją największą podporą, ale mimo tego że wyciąga mnie z tego i wszystko się powoli układa na ciążę nie byłam przygotowana
mam napady paniki bo analizuję wszystkie detale parę lat do przodu
wiem, wiem, stara baba a przejmuje się pierdołami
nimitii nie wiadomo, który tydzień, owu musiała mi się strasznie przesunąć - stąd niespodzianka
ja standardowo mam @ co 25-26 dni, ostatnio poślizg do 34 - na usg okazało się że jest torbiel, dostałam leki na wywołanie ale nie zdążyłam wziąć bo wieczorem nieoczekiwanie przyszła @
teraz nie panikowałam bo myślałam że powtórka z rozrywki, planowałam wziąć te leki, których poprzednio nie zdążyłam (na wywołanie) a test... a tak.... na wszelki wypadek
na teście dwie grube krechy wyskoczyły bez zająknięcia
wenus018 10 przeprowadzka?? podziwiam
ja zawsze odchorowuję każdą zmianę, szczególnie zmianę domu - uwijam sobie gniazdo i boli jak trzeba je zostawić
chyba za sentymentalna jestem
a gdzie dokładnie planujecie zamieszkać? mam na myśli dzielnicę
ala-84 ja jeszcze się nie chwalę - wiedzą tylko dwie moje przyjaciółki
w sumie to jeszcze nie wiadomo czy coś w ogóle z tego wyniknie, kolejne usg 06.02 i dopiero wtedy pewnie będzie coś wiadomo na 100%
z drugiej strony nie mówię bo boję się reakcji otoczenia...
DorciaMamaOlka a ile ma Twój synek? moja córa skończy w tym roku 8 lat i strasznie boję się jak to przyjmie... z kolei mój 17-letni syn ma już swoje życie i swoje sprawy i pewnie za bardzo go to już nie będzie "dotyczyło"
u mnie też gil do pasa od tygodnia prawie, ale dzisiaj już trochę lepiej mimo tego że nie biorę żadnych leków
siedzę pod kołdrą w grubych skarpetach
no i ciągle bym spała....
powodzenia na dzisiejszych wizytach!