reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
haha, mój jak się dowiedział, że wyprosił dwoje to już nawet imiona powybierał :D Oczywiście wzorował się na kolegach i koleżankach w klasie ....Ziemek i Hania :D
Madziu = a dobrze póki co ...wstałam bez mdłości i piję prawie przezroczystą kawę ..mój K się pyta się jak mogę takie siuśki pić :D
Mi pomógł syrop z cebuli, cytryna ..
A u Ciebie jak tam, oprócz faktu, że obie nosem ciągamy ?:)

reklama
CzarnaMadzia oczywiście ze nie gdyby pewnie wiedział jak to wygląda to i pierwszego by nie chciał. Ale z czystego lenistwa bo jemu się już nie chce wstawać w nocy (pomijam fakt ze to ja wstawałam i wstaje). Ale mam go w d... ;)

haha, mój jak się dowiedział, że wyprosił dwoje to już nawet imiona powybierał :D Oczywiście wzorował się na kolegach i koleżankach w klasie ....Ziemek i Hania :D
Madziu = a dobrze póki co ...wstałam bez mdłości i piję prawie przezroczystą kawę ..mój K się pyta się jak mogę takie siuśki pić :D
Mi pomógł syrop z cebuli, cytryna ..
A u Ciebie jak tam, oprócz faktu, że obie nosem ciągamy ?:)
Ziemek?:)
To od Ziemowita? ;)
A oprócz kataru to wszystko jest dobrze :)
Mdłości dalej nie ma, już setny raz jem jejecznice z szynka i sałatka ze świeżych warzyw :p
Aaa i dziewczynki pijace herbatę!
Niektóre z was mogą mieć zgage po herbacie z cytryna, bez cytryny powinno być lepiej:)

Dzis masz usg?

f2w3yx8d8eesu797.png
Niestety nie, dopiero 9tego lutego. Takze jeszcze troche musze wytrzymac w niepewnosci. Pierwsze mialam w 6/7 tygodniu i bilo serduszko wiec az tak sie nie denerwuje.

Witam mamuśki z pracy :) ja dzisiaj na dzień dobry w pracy wpadłam z aferą do biura dlaczego ja tak ciężko pracuje jak jestem w ciąży a inne dziewczyny mogą się obijać? Byłam tak zdenerwowana bo jak zobaczyłam mój plan w pracy to stwierdziłam że mam z debilami do czynienia....zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Dzien dobry[emoji5]
Ja juz na nogach, bo za niedlugo pedze na usg.
Gratuluje udanych wizyt oraz witam nowe mamusie.
Wspolczuje wam dziewczynki tych przeziebien. To nic fajnego i to jeszcze w ciazy, ale co sie dziwic jak jest taka pogoda za oknem. Kurujcie sie i szybko zdrowiejcie. U mnie taki smog, ze nie ma czym oddychac.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na same dobre wiesci[emoji5][emoji5][emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png
Powodzenia! Trzymam kciuki!

Do góry