reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Życzę Wam dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach ;* Ja mam swoje nastepne usg po miesiacu od pierwszej wizyty i juz sie nie moge doczekać jak zobacze o ile moja fasolka urosla.
Dzis masz usg?

f2w3yx8d8eesu797.png

CzarnaMadzia trochę tak nawet się martwi czy się na lodzie nie poślizgnę ale na badania nie chce że mną chodzić. W pierwszej ciąży była na wszystkich ale nie zmusza go jak będzie chciał to pójdzie :)

Mififi04 to normalne będzie cudownie zobaczysz :)

Powiem wam że nie cierpię ludzi którzy wchodzą do autobusu/pociągu/busika niepotrzebne skreśl. Zachowują się jak bydło ! Stoję na przystanku jako ze mam bilet miesięczny na busiki (prywatny) to uprawnia mnie do pierwszeństwa wejścia ale i tak mam to gdzieś zawsze stoję jak inni. Dzisiaj podjechał ten mikrus busiki i musze drzwi otworzyć to jedna baba żeby wejść pierwsza nawet się nie odsunie! Tylko stoi durna a ja drzwiami mam sobie twarz najlepiej pocharatać [emoji34] mowie jej może by się pani odsuneła to ona w śmiech. Byleby pierwsza weszła.
Jak mnie wnerwiaja tacy ludzie [emoji35]

Dzien dobry moje drogie:))

CzarnaMadzia posmaruj się maścią majerankową mi zawsze trochę pomaga:)

@nimitii koniecznie do endo niestety z tsh nie ma żartów. Ja mam właśnie zwiększoną dawkę eutyroxsu, kolejna wizyta 6 marca:)

Wczoraj odebrałam betę i wynik 1112 więc odetchnęłam z ulgą, że odpowiada to dokładnie terminowi z om:) Wy tu o usg piszecie, a ja pierwszy pogląd naszego szkraba będę miała dopiero 22 lutego...mam wrażenie, że to lata śiwtlne przede mną:)

Dziewczyny powiedziałyście już swoim najbliższym?

@nimitii koniecznie do endo niestety z tsh nie ma żartów. Ja mam właśnie zwiększoną dawkę eutyroxsu, kolejna wizyta 6 marca:)

Wczoraj odebrałam betę i wynik 1112 więc odetchnęłam z ulgą, że odpowiada to dokładnie terminowi z om:) Wy tu o usg piszecie, a ja pierwszy pogląd naszego szkraba będę miała dopiero 22 lutego...mam wrażenie, że to lata śiwtlne przede mną:)

Łoooo to długo czekasz :) a Nessi mi pisała ze jestem cierpliwa ale ty hehe :)
Biorę eutyrox 1.5 tabletki ale i tak musze iść wiec idę :)
Ja powiedziałam tylko mamie (bo chciała palić przy mnie ) a tak to nie mowie nikomu do kwietnia :) ale to z przekory bo z teściową nie żyje w dobrych relacjach ;)

U mnie wie tylko mój mąż i jedna z dwóch moich przyjaciółek:) Drugiej powiem jak się zobaczymy. Dzieciom chcę powiedzieć po usg, a rodzice, babcia i bratowa planowo mają się dowiedzieć na Wielkanoc, kiedy to wręczymy im ramki ze zdjęciami na których zdradzimy naszą słodką tajemnicę:))
Ale tak jestem ciekawa ich reakcji, że aż mnie skręca:p

Mój synek też wie :) nigdy nie chciał rodzeństwa...gdy z nim rozmawialiśmy o tym to aż płakał...Ale teraz gdy już wie to sytuacja zmieniła się o 360° :) cieszy się i bardzo chce siostrę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia moze sprobuj siemie lniane

Mififi kochana teraz pozytywne myslenie :) czekamy na serdudzka :D

Wenus jeszcze troche i bedziesz po wizycie. Trzymam kciuki

Czarna Madzia to juz za wczasu zacznij walczyc z przeziebieniem.Ja sie trzymam mi gin kazala brac Pregna plus i d3 2000j

Justys czekamy na dobre wiesci no i na foto
Ja też biorę Pregne :)
Lecze się imbirem, miodem, cytryna, papryka czerwona, pomidorami i kiszona kapusta :)
Te chorobsko juz dwa tygodnie trwa... teraz juz jest końcówka :/
Na szczescie:D
By the way... katar to chyba najbardziej aseksualna choroba na świecie.
Nie wyobrazam sobie seksu z mega gilem :p
Jak tam się czujesz srelu?:)
CzarnaMadzia trochę tak nawet się martwi czy się na lodzie nie poślizgnę ale na badania nie chce że mną chodzić. W pierwszej ciąży była na wszystkich ale nie zmusza go jak będzie chciał to pójdzie :)

Mififi04 to normalne będzie cudownie zobaczysz :)

Powiem wam że nie cierpię ludzi którzy wchodzą do autobusu/pociągu/busika niepotrzebne skreśl. Zachowują się jak bydło ! Stoję na przystanku jako ze mam bilet miesięczny na busiki (prywatny) to uprawnia mnie do pierwszeństwa wejścia ale i tak mam to gdzieś zawsze stoję jak inni. Dzisiaj podjechał ten mikrus busiki i musze drzwi otworzyć to jedna baba żeby wejść pierwsza nawet się nie odsunie! Tylko stoi durna a ja drzwiami mam sobie twarz najlepiej pocharatać [emoji34] mowie jej może by się pani odsuneła to ona w śmiech. Byleby pierwsza weszła.
Jak mnie wnerwiaja tacy ludzie [emoji35]
A on się boi drugiego dziecka?

A gdzie się posmarować?:)

Do góry