reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Gie_er dużo mundurowych to zasrane cwaniaki z kompleksem komandosa ;)
Wszystko wiedzą, wszędzie byli, niczego się nie boją.... a tak na prawdę w dupie byli gowno widzieli.
Tyle facetów opowiada o sobie jak o super bohaterach a codziennie siedzą przy biurku i pieczątki przebijają.
Mój mąż ma współpracownika który zalicza wszystko co się rusza... a taki z niego cienki Bolek ze patykiem byś go nie dotknela.
Teraz postanowił ze chce mieć drugie dziecko... bo mój mąż będzie miał.
I chodzi, rozpacza ze zona w ciąże nie może zajsc a za chwilę siedzi w saunie z dziewczynami i opowiada jakiej to nie bzykal.
Popaprance i tyle...

Ja to znam tylko żołnierzy ale normalnie z daleka od nich, głupie to a dumne z siebie jakby Bóg wie kim byli, ego nadmuchane a podspodem nic....
W początkach mojej kariery miałam taka sytuacje, stoję w kfc a za mną facet z jakimiś papierowymi tubami i gmera mnie po nogach odsunęłam sie, za chwile ten znowu, znowu sie odsunęłam, prosząc by mnie nie generał, po chwili znowu wiec sie wkurzylam i cos palnęłam o zaburzeniu psychicznym polegającym na ocieraniu, kolejka sie śmiała a on wyszedł. No drugi dzień idę z dowódca do kancelarii wyższej instancji a tam siedzi facet z kfc i mówi dzień dobry pani, m! Już po minie widziałam, że mam przekichane! [emoji23]

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
No Madzia ...to ja zazdroszczę braku mdłości, ale zobaczysz to niestety jest tak, że jak już były - to się znowu pojawią za jakiś czas ..u mnie bywa i po 3 dni przerwy a potem ze zdwojoną siłą uderzają ..
Mnie cycki nie bolą już ...jedyny objaw to brak @ i mdłości ...nawet pryszcze mi zniknęły :D
Z tymi objawami to jak widać na chybił trafił ...w sumie to też tak że, im starsza ciąża tym objawy powinny się stopniowo wyciszać czyż nie ?

ZOOska - kciuki za wizytę, wiem, że z fasolinką będzie wszystko dobrze, byle nie trafić znowu na koniowała lekarza!

DorciaMamaOlka - a Ty jak tam ? Przeszły bóle ?

leeleeth - żabcia będzie dobrze! Już się nie mogę wizyty doczekać Twojej! :)

ala-84 - szczel sobie suwaczek bo nawet nie wiem w którym tygodniu jesteś :) Brak objawów o niczym nie świadczy!

nimitii - a Ty kiedy na wizytę ?
Przeszły :) wsio ok :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to znam tylko żołnierzy ale normalnie z daleka od nich, głupie to a dumne z siebie jakby Bóg wie kim byli, ego nadmuchane a podspodem nic....
W początkach mojej kariery miałam taka sytuacje, stoję w kfc a za mną facet z jakimiś papierowymi tubami i gmera mnie po nogach odsunęłam sie, za chwile ten znowu, znowu sie odsunęłam, prosząc by mnie nie generał, po chwili znowu wiec sie wkurzylam i cos palnęłam o zaburzeniu psychicznym polegającym na ocieraniu, kolejka sie śmiała a on wyszedł. No drugi dzień idę z dowódca do kancelarii wyższej instancji a tam siedzi facet z kfc i mówi dzień dobry pani, m! Już po minie widziałam, że mam przekichane! [emoji23]

f2w3rjjgpsehityp.png
Ehh ja mam dwóch braci w wojsku :) to wspaniali bracia,ojcowie i mężowie :) za sobą mają dwie misje i jestem z nich bardzo dumna :) nie wszyscy mają zryte berety :)
Super witamy

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry