Z beta jest tak, ze przy prawidlowo rozwijajacej sie ciąży po 2 dobach powinna wzrosnac dwukrotnie, dla pewnosci mozesz wynik w czwartek powtorzyc. A tym, ze z usg masz poczatek 6ego tygodnia to sie nie sugeruj bo moglo dojsc do zaplodnienia pozniej.
reklama
EvEva
Fanka BB :)
ZOOska zrób sobie jeszcze betę w piątek i sama siebie uspokoisz i zobaczysz że beta przyrasta.. powinna się podwoić.. tak mi lekarz tłumaczył... a że jak będzie minimalnie mniejsza to też nie trzeba się stresować..
ZOOska
Ja dziewczyny tak bardzo sie boje takze dlatego ze jestem sama z dziecmi ostatnio jak poronilam tez bylam sama z dziecmi i one wszystko widziały, duzo duzo krwi, pogotowie itp boje się że znowu przejda przez ta traume
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
ZOOska
I tak jedno ma adhd a drugie autyzm i padaczke najbardziej sie boje ze Znowu będą musieli na to patrzeć
Paulaq23
Ja miałam pierwsze 6t4d przez brzuch i fasola z serduchem byłaOd którego tygodnia można robić usg przez brzusio a nie dowcipnie? Wizytę mam na 14 lutego i fajnie by było przedstawić tacie jego maleństwo w walentynki [emoji7]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Paulaq23
Powodzenia Dorcia ja też dzisiaj usgDupeczki noc minęła spokojnie nic nie bolało czekam na wizytę która dopiero o 19.30...myślę,że go może trochę moja wina,że mnie tak boli bo ja lubię siedzieć na kanapie mając zawarte nogi...No i gniote brzuch i kręgosłup też nie odpoczywa...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz byc dobrej mysli! Pozytywne myślenie przynosi pozytywne efekty. Takze nie martw sie na zapas, a zobaczysz, ze wszytsko bedzie dobrze.Ja dziewczyny tak bardzo sie boje takze dlatego ze jestem sama z dziecmi ostatnio jak poronilam tez bylam sama z dziecmi i one wszystko widziały, duzo duzo krwi, pogotowie itp boje się że znowu przejda przez ta traume
ZOOska
Tyko W poprzedniej ciąży też mi rosla i lekarz tlumaczyl ze rosnie bo rosna blony plodowe a w srodku i tak nic sie nie rozwijalo
Ale podwajala sie czu tylko wynik wzrastal ale nie dwukrotnie? Mi w ciazy pozamacicznej tez beta wzrastala ale nieprawidlowo.Tyko W poprzedniej ciąży też mi rosla i lekarz tlumaczyl ze rosnie bo rosna blony plodowe a w srodku i tak nic sie nie rozwijalo
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Tak tylko musisz wiedzieć kiedy doszło do owulacji i zapłodnienia, a kto to dokładnie wie?Gdy np jestes w 7 tygodniu, a beta jak na ten tydzien jest za niska moze oznaczac to, że ciąża nie rozwija sie prawidlo.
Według mnie bardziej pewny jest przyrost.... chociaż są tutaj tez dziewczyny którym beta przyrastala a ciąża się nie rozwijała.
O kurcze ile tu żon policjantówPikolo ból dość wysoko po prawej stronie, baaaardzo boli, mi w żadnej pozycji nie przechodziło, kończyłam zwinięta w kłębek z łzami jak grochy. Jeszcze często towarzyszy temu gorzki posmak w ustach, szczególnie rano. Jak powiedziałam lekarce o objawach to od razu wiedziała o co chodzi, USG tylko potwierdziło.
Madzia mój policjant, a Twój?
Super!
Mój pracuje w specsłużbach
Na początku próbował ściemniac ze pracuje w wojsku, ale jak strzelił z kajdankami to wiedziałam juz ze ściemnia
Kajdanki nosza tylko w Zandarmerii Wojskowej a on się zarzekal ze tam nie pracuje
Haha głupek
Nie wiedział biedny ze wczesniej spotykałam się z żołnierzami zawodowymi