reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie nerwy..pamiętaj że odbiera to wszystko fasolka... u mnie to samo..niby 7 tydz bo liczy się od ostatniej miesiaczki ale ja po miesiączce miałam robione drożność więc moja ciąża to pewnie jakieś 5+5 i też serduszka nie widziałam a wizyta 14.02

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to długo musisz czekać na wizytę... ale jak już będzie wszystko u Ciebie widać.. :) ja mam następną 13.02 :)

Dziewczyny moglibyście mi okreslic jak boli gdy mamy chory woreczek? Bo od jakiegos czasu pobolewa mnie prawa strona kolo pępka, czasem to taki rwacy, kolkowy ból i tez sie zastanawiam czy to nie woreczek... musze to zbadac
Pikolo ból dość wysoko po prawej stronie, baaaardzo boli, mi w żadnej pozycji nie przechodziło, kończyłam zwinięta w kłębek z łzami jak grochy. Jeszcze często towarzyszy temu gorzki posmak w ustach, szczególnie rano. Jak powiedziałam lekarce o objawach to od razu wiedziała o co chodzi, USG tylko potwierdziło.

Madzia mój policjant, a Twój?:)

Hm myślałam że może coś mi beta wyjasni a tu nerwy do pon

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
nie wiem jak twoje labolatorium ale przewaznie są normy.

Widzisz ja miałam 9 tyś a też nie widziałam zarodka :( również idę w poniedziałek ( z tym że na nfz więc nie wiem czy zrobią mi usg). I wtedy też sie dowiem, ale nie martw się ja obstawiam u nas późniejszą owulację.

reklama
Do góry