Dwa dni chodzi za mną jedzonko z Mc ...jak pracowałam mogłam jeść do oporu ..nie jadłam bo nie lubię a teraz aż mnie ciśnie..szok..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam dziś iść. Ale się bałam, że zacznę wymiotować Muszę zrobić krzywą glukozową i insulinową, bo miałam niski wynik insuliny. A zalecił mi to endokrynolog.Elmirka wow, faktycznie świat jest mały
A ja właśnie jestem w trakcie robienia krzywej cukrowej - już mnie zdążyło zemdlić, ale daję radę
W listopadzie będzie miała 6. Zosia nas dziela tylko 2 piętra w bloku, a ja marzę chociaż o jednym dniu bez wspólnej kawki i podważania naszym decyzji rodzicielskich :-(Jagus to Już się robi ta krzywa?
Możecie już skończyć z tymi poronieniami Jesu [emoji37]
Gieer ło matko co za dziadkowie jp
Anonimowa będzie fajnie j dla babci [*]
Gieer ile mala ma? pusc ja będzie dobrze A dzieci dziadkowie to taka piękna wieź
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem za [emoji16]@luna2424 możemy razem się wybrać bo ja też mam ochotę na cheeseburgera i shake od trzech dni