reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Elmirka wow, faktycznie świat jest mały;)

A ja właśnie jestem w trakcie robienia krzywej cukrowej - już mnie zdążyło zemdlić, ale daję radę;)
Też miałam dziś iść. Ale się bałam, że zacznę wymiotować :D Muszę zrobić krzywą glukozową i insulinową, bo miałam niski wynik insuliny. A zalecił mi to endokrynolog.
Ginekolodzy, jeśli glukoza jest ok, to krzywą zlecają chyba w drugiej połowie ciąży?

Jestem przerażona, jak czytam co piszecie o opiece w szpitalu. Chociaż opieka to złe słowo. Ja byłam dwa razy na IP z krwawieniem i nie mam żadnych zastrzeżeń ani do badania ani do rozmowy lekarza ze mną. A też wiele złych opinii słyszałam o moim szpitalu. Więc to chyba zależy na jakiego lekarza się trafi. Straszne to jest.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagus to Już się robi ta krzywa?

Możecie już skończyć z tymi poronieniami Jesu [emoji37]

Gieer ło matko co za dziadkowie jp

Anonimowa będzie fajnie j dla babci [*]

Gieer ile mala ma? pusc ja będzie dobrze A dzieci dziadkowie to taka piękna wieź

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
W listopadzie będzie miała 6. Zosia nas dziela tylko 2 piętra w bloku, a ja marzę chociaż o jednym dniu bez wspólnej kawki i podważania naszym decyzji rodzicielskich :-(

Dziewczyny, kiedyś jak tu byłam na BB robiłyśmy taką tabelkę, żeby był zbiór takich podstawowych danych o nas. Ile lat, skąd, ile dzieci i w jakim wieku i termin porodu a potem jeszcze płeć dopisywałyśmy. Ja to nie zapamiętuję szybko tych wszystkich danych, więc dla mnie to bardzo przydatne było...
Co do pracy, to ja pracuję w szkole i przy dwóch poprzednich ciążach byłam sporo na zwolnieniu, teraz chciałabym dociągnąć do końca roku szkolnego, ale zobaczymy jak to będzie... W końcu to zbiór dzieci, które różniaste infekcje przynoszą....

Dziewczyny, za szybko sie chyba cieszylam. Zaczelam krwawic i bol brzucha, obawiam sie ze moze nie byc dobrze. Jestem juz w szpitalu i czekam na badanie. Trzymajcie kciukasy, tak strasznie sie boje!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!!! Mnie dzisiaj porzaz pierwszy zmulilo ale zjadlam tosta I przeszlo.
Ja to bym chciala moc chocby na 1dzien pozbyc sie mlodego. Niestety na babcie nie moge liczyc Po pierwsze odleglosc a Po drugie kilka lat temu tesciowa miala wypadal ( zatrzymanie akcji serca na 2 godz) w zwiazku z czym ma spowolnione reakcje klopoty z pamiecia I koncentracja wiec przy energii mojego dziecka nie wyrabia ale I tak cieszymy sie, ze jest z nami Bo lekaze ja skreslali juz, nie wierzyli w to, ze z tego wyjdzie. Kazdy mowil,ze do konca zycia bedzie warzywem Bo niedotlenienie mozgu bylo zbyt dlugie a Ona silna babka jest I walczyla o zycie I wygrala. Innych dziadkow moj mlody nie MA niestety, moi rodzice zmarli gdy bylam nastolatka a moj P z ojcem nie utzymuje kontaktu od 18 lat Po tym jak jego rodzice sie rozwiedli

reklama
Do góry